02/07/2021 02/07/2021 Η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας ανακοίνωσε ότι έγινε αποδέκτης της γενναιόδωρης προσφοράς της εταιρείας MEDFRIGO, η οποία κατά την περίοδο της πανδημίας διέθεσε 300 συνολικά κιβώτια (1830 κιλών) διαφόρων ειδών ιχθύων στις φιλανθρωπικές και κοινωνικές δομές της Ιεράς Μητροπόλεως. Οι ποσότητες αυτές άμεσα διανεμήθηκαν στα δύο Γηροκομεία μας, στις Ιερές Μονές, στο Εκκλησιαστικό Εστιατόριο...
02 Ιουλίου, 2021 - 22:13
Τελευταία ενημέρωση: 02/07/2021 - 20:32

Προσφορά για τις κοινωνικές δομές της Μητρόπολης Καλαβρύτων

Διαδώστε:
Προσφορά για τις κοινωνικές δομές της Μητρόπολης Καλαβρύτων

Η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας ανακοίνωσε ότι έγινε αποδέκτης της γενναιόδωρης προσφοράς της εταιρείας MEDFRIGO, η οποία κατά την περίοδο της πανδημίας διέθεσε 300 συνολικά κιβώτια (1830 κιλών) διαφόρων ειδών ιχθύων στις φιλανθρωπικές και κοινωνικές δομές της Ιεράς Μητροπόλεως.

Οι ποσότητες αυτές άμεσα διανεμήθηκαν στα δύο Γηροκομεία μας, στις Ιερές Μονές, στο Εκκλησιαστικό Εστιατόριο «Το Στέκι της Αγάπης» αλλά και σε εκατοντάδες άπορες οικογένειες στην ευρύτερη περιοχή της Αιγιάλειας μέσω της Τράπεζας Τροφίμων «Το Κελάρι της Αγάπης.»

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος εκφράζει την ευγνωμοσύνη και τις ολόθερμες ευχαριστίες προς την εταιρεία και τους υπευθύνους της κ. Γ. Πούλια και Σ. Μπρακατσέλο διά την ευγενή πολύτιμη προσφορά τους σε καιρούς δύσκολους αποδεικνύοντας ότι μόνο η αγάπη προς τον συνάνθρωπο, η αλληλεγγύη και η έμπρακτη συμπαράσταση αποτελούν τους ασφαλείς οδοδείκτες από την κρίση της εποχής μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων