02/08/2019 02/08/2019 Σε μια ακόμα προσφορά αγάπης προέβη πρόσφατα ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίας Σοφίας Πατρών, Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Ερμόλαος Μασσαράς, ο οποίος κατά καιρούς στηρίζει και ενισχύει τα Ιδρύματα της καθ’ ημάς Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων.  Πιο συγκεκριμένα, ο π. Ερμόλαος απέστειλε στο Ίδρυμα «Αγάπης Μέλαθρον – Ο Άγιος Χαράλαμπος» μεγάλη ποσότητα ιχθύων (160 κιλά σαρδέλα...
02 Αυγούστου, 2019 - 12:20
Τελευταία ενημέρωση: 02/08/2019 - 12:21

Προσφορά προς τα ευαγή ιδρύματα της Μητρ.Καλαβρύτων

Διαδώστε:
Προσφορά προς τα ευαγή ιδρύματα της Μητρ.Καλαβρύτων

Σε μια ακόμα προσφορά αγάπης προέβη πρόσφατα ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίας Σοφίας Πατρών, Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Ερμόλαος Μασσαράς, ο οποίος κατά καιρούς στηρίζει και ενισχύει τα Ιδρύματα της καθ’ ημάς Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων. 

Πιο συγκεκριμένα, ο π. Ερμόλαος απέστειλε στο Ίδρυμα «Αγάπης Μέλαθρον – Ο Άγιος Χαράλαμπος» μεγάλη ποσότητα ιχθύων (160 κιλά σαρδέλα και 35 κιβώτια λαυράκι), που ήδη διενεμήθησαν σε ευαγή Ιδρύματα της Ιεράς Μητροπόλεως. 

Η Ιερά Μητρόπολή Καλαβρύτων επιθυμεί να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη της προς τον π. Ερμόλαο Μασσαρά, ο οποίος συνεχώς μας συγκινεί με το αδιάπτωτο ενδιαφέρον και την φιλάνθρωπο προσφορά του. 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων