23/05/2020 23/05/2020 Η Ιερά Μητρόπολις Καλαβρύτων και Αιγιαλείας γνωστοποιεί ότι ο μοναχός Χριστόδουλος Διαμαντόπουλος, κατά κόσμον Νικόλαος του Παντελεήμονος, καταγόμενος από τα Σταφιδάλωνα Αιγίου, παρουσιάζεται με την ιδιότητα του «Επισκόπου». Γι’ αυτό τον λόγο, πληροφορεί το χριστεπώνυμο πλήρωμα ότι ο ως άνω μοναχός έχει απασχολήσει αρκετές φορές τόσο την Ιερά Μητρόπολη όσο και αρκετούς αδελφούς μας, κληρικούς...
23 Μαΐου, 2020 - 19:21
Τελευταία ενημέρωση: 23/05/2020 - 19:01

ΠΡΟΣΟΧΗ στον αυτοαποκαλούμενο «Επίσκοπο»

Διαδώστε:
ΠΡΟΣΟΧΗ στον αυτοαποκαλούμενο «Επίσκοπο»

Η Ιερά Μητρόπολις Καλαβρύτων και Αιγιαλείας γνωστοποιεί ότι ο μοναχός Χριστόδουλος Διαμαντόπουλος, κατά κόσμον Νικόλαος του Παντελεήμονος, καταγόμενος από τα Σταφιδάλωνα Αιγίου, παρουσιάζεται με την ιδιότητα του «Επισκόπου». Γι’ αυτό τον λόγο, πληροφορεί το χριστεπώνυμο πλήρωμα ότι ο ως άνω μοναχός έχει απασχολήσει αρκετές φορές τόσο την Ιερά Μητρόπολη όσο και αρκετούς αδελφούς μας, κληρικούς και λαϊκούς.

Επίσης, γνωστοποιείται ότι ο αυτοαποκαλούμενος «Επίσκοπος» Χριστόδουλος, ως γνωστόν: 1) το έτος 2017 είχε λιθοβολήσει την εικόνα της Παναγίας Τρυπητής, 2) έχει αποβληθεί από το Άγιο Όρος όπου μόναζε, 3) η χειροτονία του τυγχάνει άκυρη και 4) αποπειράθηκε και στην περιοχή πέρυσι να κάνει ιεροπραξίες, όπου και του απαγόρευσαν.

Για τον λόγο αυτό, η Ιερά Μητρόπολη εφιστά τη προσοχή όλων και παρακαλεί να αποφεύγεται κάθε επικοινωνία μαζί του

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων