23/02/2022 23/02/2022 Σε επιτυχή επέμβαση τοποθέτησης βηματοδότη υπεβλήθη χθες ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος. Όπως αναφέρει η Ιερά Μητρόπολη σε ανακοίνωση ο Σεβασμιώτατος εξήλθε από το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Παναγία η Βοήθεια» και ήδη αναρρώνει στην οικία του, στο «Χάνι της Βοστίτσας». Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος, ο οποίος...
23 Φεβρουαρίου, 2022 - 14:08
Τελευταία ενημέρωση: 23/02/2022 - 14:12

Σε επέμβαση τοποθέτησης βηματοδότη υπεβλήθη ο πρώην Καλαβρύτων Αμβρόσιος

Διαδώστε:
Σε επέμβαση τοποθέτησης βηματοδότη υπεβλήθη ο πρώην Καλαβρύτων Αμβρόσιος

Σε επιτυχή επέμβαση τοποθέτησης βηματοδότη υπεβλήθη χθες ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος.

Όπως αναφέρει η Ιερά Μητρόπολη σε ανακοίνωση ο Σεβασμιώτατος εξήλθε από το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Παναγία η Βοήθεια» και ήδη αναρρώνει στην οικία του, στο «Χάνι της Βοστίτσας».

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος, ο οποίος από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο πλευρό του Γέροντος Μητροπολίτου, ευχαρίστησε τόσο τον Διευθυντή της καρδιολογικής κλινικής, καθηγητή κ. Περικλή Νταβλούρο και τον θεράποντα ιατρό αναπληρωτή καθηγητή κ. Ιωάννη Χειλαδάκη, όσο και το νοσηλευτικό προσωπικό για όλα όσα με σεβασμό και δισκριτικότητα προσέφεραν στον Γέροντα Μητροπολίτη κατά την διήμερη νοσηλεία του.

“Διερμηνεύων δε τα αισθήματα του φιλοχρήστου πληρώματος εύχεται ενθέρμως εκ μέρους όλων των πιστών ταχείαν ανάρρωση και αποκατάσταση της υγείας του με την βοήθειαν του Κυρίου μας δια πρεσβειών της Παναγίας Τρυπητής και του Αγίου Αμβροσίου!”, καταλήγει η ανακοίνωση της Μητρόπολης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων