15/07/2020 15/07/2020 Μετά από τα εγκαίνια του μεγάλου αναπτυξιακού έργου της λειτουργίας της σιδηροδρομικής γραμμής Αιγίου – Κιάτου το απόγευμα της Τρίτης 14-7-2020, ο Υπουργός Μεταφορών και Υποδομών κ. Κωνσταντίνος Αχ. Καραμανλής μετέβη μετά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερωνύμου στο Επισκοπείο στο Αίγιο, συνοδευόμενος από τους εκλεκτούς συνεργάτες του. Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε όλως ιδιαιτέρως...
15 Ιουλίου, 2020 - 11:53
Τελευταία ενημέρωση: 15/07/2020 - 11:22

Στον Μητρ. Καλαβρύτων ο υπ. Μεταφορών

Διαδώστε:
Στον Μητρ. Καλαβρύτων ο υπ. Μεταφορών

Μετά από τα εγκαίνια του μεγάλου αναπτυξιακού έργου της λειτουργίας της σιδηροδρομικής γραμμής Αιγίου – Κιάτου το απόγευμα της Τρίτης 14-7-2020, ο Υπουργός Μεταφορών και Υποδομών κ. Κωνσταντίνος Αχ. Καραμανλής μετέβη μετά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερωνύμου στο Επισκοπείο στο Αίγιο, συνοδευόμενος από τους εκλεκτούς συνεργάτες του.
Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε όλως ιδιαιτέρως τον κ. Υπουργό για το ενδιαφέρον του και την πολύτιμη συμβολή τού ιδίου προσωπικώς στο έργο που σχεδιάζεται από την Ιερά Μητρόπολη να υλοποιηθεί και αφορά στην ανακαίνιση του υπολοίπου της Ιεράς Μονής Παμμεγίστων Ταξιαρχών Αιγιαλείας καθώς και του Καθολικού και Πύργου αυτής.
Ο κ. Υπουργός ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την εγκάρδια υποδοχή και φιλοξενία, τόνισε ότι σέβεται και τιμά την Εκκλησία και τον διαβεβαίωσε ότι θα πράξει ό,τι είναι δυνατόν από την πλευρά του Υπουργείου του διά την αποπεράτωσιν και ολοκλήρωσιν της ανακαινίσεως της Ιεράς Μονής των Παμμεγίστων Ταξιαρχών.
Ο Σεβασμιώτατος και ο κ. Υπουργός είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν τρέχοντα ζητήματα και θέματα της πολιτικής και εκκλησιαστικής επικαιρότητος.
Τέλος, ο Σεβασμιώτατος προσέφερε στον κ. Υπουργό εκδόσεις της Ιεράς Μητροπόλεώς μας και αντίγραφο της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας Τρυπητής, Πολιούχου του Αιγίου, ως ευλογία και ενθύμηση της επισκέψεώς του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων