14/03/2024 14/03/2024 Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε, την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024, στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμο, ο Πρόεδρος του Κόμματος ΝΙΚΗ κ. Δημήτριος Νατσιός, συνοδευόμενος από τον Αιγιώτη υποψήφιο Ευρωβουλευτή του εν λόγω Κόμματος κ. Νικόλαο Αναδιώτη. Ο Σεβασμιώτατος, αφού υποδέχθηκε τους κ. Νατσιό και Αναδιώτη, συζήτησε μαζί τους επίκαιρα ζητήματα, τοπικού, εθνικού, αλλά και...
14 Μαρτίου, 2024 - 9:28
Τελευταία ενημέρωση: 14/03/2024 - 9:35

Στον Μητροπολίτη Καλαβρύτων Ιερώνυμο ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής Νίκος Αναδιώτης

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Καλαβρύτων Ιερώνυμο ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής Νίκος Αναδιώτης

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε, την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024, στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμο, ο Πρόεδρος του Κόμματος ΝΙΚΗ κ. Δημήτριος Νατσιός, συνοδευόμενος από τον Αιγιώτη υποψήφιο Ευρωβουλευτή του εν λόγω Κόμματος κ. Νικόλαο Αναδιώτη.

Ο Σεβασμιώτατος, αφού υποδέχθηκε τους κ. Νατσιό και Αναδιώτη, συζήτησε μαζί τους επίκαιρα ζητήματα, τοπικού, εθνικού, αλλά και διεθνούς ενδιαφέροντος, αναφορικά με τις αρχές, τις αξίες και τα ιδανικά, των οποίων η διατήρηση πρέπει να αποτελεί την πρωταρχική μέριμνα τόσο της Πολιτείας, όσο και της Εκκλησίας, ως θεσμών που διακονούν και προστατεύουν πρωταρχικώς τον άνθρωπο.

Μετά τον προαναφερθέντα εποικοδομητικό διάλογο, ακολούθησε ανταλλαγή συμβολικών εθιμοτυπικών δώρων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων