28/01/2019 28/01/2019 Συνεχίζεται σήμερα (Δευτέρα) η εκδίκαση της έφεσης που έχει κατατεθεί κατά της αθωωτικής απόφασης του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αιγίου για τον Μητροπολίτη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων, κ. Αμβρόσιο, που ξεκίνησε την προηγούμενη Τετάρτη. Ο Σεβασμιώτατος κατηγορείται για «δημόσια υποκίνηση βίας ή μίσους» και για «κατάχρηση εκκλησιαστικού αξιώματος». Η δίκη θα συνεχιστεί με την απολογία του κατηγορουμένου Μητροπολίτη...
28 Ιανουαρίου, 2019 - 11:17
Τελευταία ενημέρωση: 28/01/2019 - 11:24

Συνεχίζεται η δίκη του Μητρ. Καλαβρύτων

Διαδώστε:
Συνεχίζεται η δίκη του Μητρ. Καλαβρύτων

Συνεχίζεται σήμερα (Δευτέρα) η εκδίκαση της έφεσης που έχει κατατεθεί κατά της αθωωτικής απόφασης του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αιγίου για τον Μητροπολίτη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων, κ. Αμβρόσιο, που ξεκίνησε την προηγούμενη Τετάρτη.

Ο Σεβασμιώτατος κατηγορείται για «δημόσια υποκίνηση βίας ή μίσους» και για «κατάχρηση εκκλησιαστικού αξιώματος». Η δίκη θα συνεχιστεί με την απολογία του κατηγορουμένου Μητροπολίτη και τις αγορεύσεις της Πολιτικής Αγωγής και των συνηγόρων υπεράσπισης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων