28/11/2019 28/11/2019 Η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, σε συνεργασία με τον Δήμο Αιγιαλείας, επιθυμώντας να ανταποκριθούν στις άμεσες ανάγκες των πληγέντων από τον πρόσφατο φονικό σεισμό αδελφών μας στην Αλβανία, απευθύνουν έκκληση στον ευσεβή λαό της Αιγιαλείας για τη συλλογή ρουχισμού και δη κλινοσκεπασμάτων (ήτοι κουβέρτες, σεντόνια, παπλώματα), παιδικών, γυναικείων και ανδρικών ειδών ιματισμού και υπόδησης,...
28 Νοεμβρίου, 2019 - 14:19
Τελευταία ενημέρωση: 28/11/2019 - 14:11

Τα Καλάβρυτα στο πλευρό των σεισμόπληκτων

Διαδώστε:
Τα Καλάβρυτα στο πλευρό των σεισμόπληκτων

Η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, σε συνεργασία με τον Δήμο Αιγιαλείας, επιθυμώντας να ανταποκριθούν στις άμεσες ανάγκες των πληγέντων από τον πρόσφατο φονικό σεισμό αδελφών μας στην Αλβανία, απευθύνουν έκκληση στον ευσεβή λαό της Αιγιαλείας για τη συλλογή ρουχισμού και δη κλινοσκεπασμάτων (ήτοι κουβέρτες, σεντόνια, παπλώματα), παιδικών, γυναικείων και ανδρικών ειδών ιματισμού και υπόδησης, κυρίως χειμερινών (ήτοι μπουφάν, παλτό κλπ), προκειμένου να αποσταλούν άμεσα στη γείτονα χώρα.

Η συλλογή των ειδών ρουχισμού και υπόδησης θα γίνεται στην Κοινωνική Ιματιοθήκη που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Μητροπόλεως και Μελετοπούλων και η οποία θα είναι ανοικτή καθημερινώς από αύριο, Παρασκευή 29η Νοεμβρίου, μέχρι και την ερχόμενη Τρίτη, 3η Δεκεμβρίου, από τις 5μ.μ. έως τις 8μ.μ.

Υπεύθυνη Ιματιοθήκης είναι η κ. Αρχοντούλα Παναγοπούλου (τηλ. 6942 982430).

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων