28/01/2019 28/01/2019 Την αθώωση του μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.  Αμβρόσιου, ο οποίος κατηγορείται για δημόσια υποκίνηση βίας ή μίσους και για κατάχρηση εκκλησιαστικού αξιώματος,  πρότεινε, κατά τη διάρκεια της αγόρευσής της, η εισαγγελέας της έδρας του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αιγίου. Η ακροαματική διαδικασία, που είχε διακοπεί την περασμένη Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου, ξεκίνησε με την απολογία του Σεβασμιωτάτου...
28 Ιανουαρίου, 2019 - 14:33

Την αθώωση του Μητρ. Καλαβρύτων πρότεινε η εισαγγελέας

Διαδώστε:
Την αθώωση του Μητρ. Καλαβρύτων πρότεινε η εισαγγελέας

Την αθώωση του μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.  Αμβρόσιου, ο οποίος κατηγορείται για δημόσια υποκίνηση βίας ή μίσους και για κατάχρηση εκκλησιαστικού αξιώματος,  πρότεινε, κατά τη διάρκεια της αγόρευσής της, η εισαγγελέας της έδρας του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αιγίου.

Η ακροαματική διαδικασία, που είχε διακοπεί την περασμένη Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου, ξεκίνησε με την απολογία του Σεβασμιωτάτου και συνεχίζεται με τις αγορεύσεις των συνηγόρων πολιτικής αγωγής και υπεράσπισης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων