06/03/2019 06/03/2019 Η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας γνωστοποιεί πως την Κυριακή 10 Μαρτίου 2019, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Φανερωμένης Αιγίου, θα τελεστεί 40νθήμερο αρχιερατικό μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής τού μακαριστού Ιωάννου Παρασκευαΐδη, αδελφού τού αοιδίμου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κυρού Χριστοδούλου. Ο Ιωάννης Παρασκευαΐδης, που έφυγε από τη ζωή στα 93 του χρόνια, υπήρξε...
06 Μαρτίου, 2019 - 19:48

Την Κυριακή το 40ήμερο μνημόσυνο του αδελφού του μακαριστού Χριστοδούλου

Διαδώστε:
Την Κυριακή το 40ήμερο μνημόσυνο του αδελφού του μακαριστού Χριστοδούλου

Η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας γνωστοποιεί πως την Κυριακή 10 Μαρτίου 2019, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Φανερωμένης Αιγίου, θα τελεστεί 40νθήμερο αρχιερατικό μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής τού μακαριστού Ιωάννου Παρασκευαΐδη, αδελφού τού αοιδίμου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κυρού Χριστοδούλου.

Ο Ιωάννης Παρασκευαΐδης, που έφυγε από τη ζωή στα 93 του χρόνια, υπήρξε άνθρωπος χαμηλών τόνων, ο οποίος παρά τη συγγένεια του με τον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο, ουδέποτε απασχόλησε τα Μέσα ενημέρωσης ούτε παρενέβη στα της εκκλησιαστικής διοίκησης.

Από την ημέρα της κοιμήσεως του μακαριστού Χριστόδουλου, τη φροντίδα του αδερφού του είχε αναλάβει ο Μητροπολίτης Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Αμβρόσιος, ο οποίος φιλοξενούσε τον Ιωάννη Παρασκευαΐδη σε ίδρυμα της Μητροπόλεως.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, παρακαλούνται οι ευσεβείς χριστιανοί να προσέλθουν στο ιερό μνημόσυνο, ώστε να συμπροσευχηθούν για την ανάπαυση της ψυχής τού μακαριστού Ιωάννου.

 

ΠΗΓΗ: Τοπικό Ειδησεογραφικό THEBEST

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων