08/06/2021 08/06/2021 Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής παρέστη στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 197η Επέτειο του Ολοκαυτώματος της Ηρωικής Νήσου Κάσου, την Κυριακή 6 και τη Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021, όπου τον Πρόεδρο της Ελληνικής Κυβέρνησης εκπροσώπησε ο Υπουργός Επικρατείας κ. Γεώργιος Γεραπετρίτης. Την Κυριακή 6 Ιουνίου, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας παρακολούθησε τις εορταστικές εκδηλώσεις, απηύθυνε...
08 Ιουνίου, 2021 - 13:50

Δοξολογία για την 197η Επέτειο του Ολοκαυτώματος της Κάσου

Διαδώστε:
Δοξολογία για την 197η Επέτειο του Ολοκαυτώματος της Κάσου

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής παρέστη στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 197η Επέτειο του Ολοκαυτώματος της Ηρωικής Νήσου Κάσου, την Κυριακή 6 και τη Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021, όπου τον Πρόεδρο της Ελληνικής Κυβέρνησης εκπροσώπησε ο Υπουργός Επικρατείας κ. Γεώργιος Γεραπετρίτης.

Την Κυριακή 6 Ιουνίου, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας παρακολούθησε τις εορταστικές εκδηλώσεις, απηύθυνε χαιρετισμό και εξέφρασε την τιμή που αισθάνεται να εκπροσωπεί το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, διαβεβαιώνοντας ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις συμβάλλουν στη διατήρηση της ιστορικής μνήμης ολόκληρης της επικράτειας.

Τη Δευτέρα 7 Ιουνίου, επισκέφθηκε το Ταχύ Περιπολικό Κατευθυνόμενων Βλημάτων (ΤΠΚ) «ΞΕΝΟΣ», παρέστη στην επίσημη Δοξολογία στον Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνος, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Καρπάθου & Κάσου κ. Αμβροσίου, κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο των Ηρώων και επισκέφθηκε τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κάσου.

Στις εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν από τον Δήμο της Ηρωικής Νήσου Κάσου, με Δήμαρχο τον κ. Μιχαήλ Ερωτόκριτο, εκπροσωπήθηκαν επίσης η Βουλή των Ελλήνων, πολιτικά κόμματα, το ΓΕΕΘΑ, το ΓΕΝ, Σώματα Ασφαλείας και φίλοι Δήμοι.

Επιπλέον, συναντήθηκε με την κάτοικο Κάσου και πρωτοετή φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Μακεδονίας κ. Άννα Χριστοφόρου, η οποία παρακολούθησε το πανελλαδικώς εξεταζόμενο μάθημα της Πληροφορικής από Οπλίτες Θητείας στο νησί και πέτυχε τον στόχο της.

Κατά τη διάρκεια της επιστροφής, επισκέφθηκε τον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου και το Μουσείο «Βασίλη Χατζηβασίλη», στην Όλυμπο Καρπάθου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων