23/01/2022 23/01/2022 Μια γενναία δωρεά 10.000 ευρώ πραγματοποίησε η Ιερά Μητρόπολη Καρπάθου και Κάσου προς το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Καρπάθου, με σκοπό την αγορά μιας διασωστικής συσκευής, που θα χρησιμοποιηθεί στις περιπτώσεις τροχαίων. Ειδικότερα, πρόκειται για έναν διαστολέα μετάλλων αυτοκινήτου, ο οποίος διαθέτει “σαγόνια” και μπορεί να “δαγκώσει” τα αντικείμενα. Έχει πλεονέκτημα το σχετικά χαμηλό βάρος του, αλλά...
23 Ιανουαρίου, 2022 - 10:44
Τελευταία ενημέρωση: 23/01/2022 - 10:04

Δωρεά 10.000 ευρώ στην Πυροσβεστική της Καρπάθου από την Μητρόπολη

Διαδώστε:
Δωρεά 10.000 ευρώ στην Πυροσβεστική της Καρπάθου από την Μητρόπολη

Μια γενναία δωρεά 10.000 ευρώ πραγματοποίησε η Ιερά Μητρόπολη Καρπάθου και Κάσου προς το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Καρπάθου, με σκοπό την αγορά μιας διασωστικής συσκευής, που θα χρησιμοποιηθεί στις περιπτώσεις τροχαίων. Ειδικότερα, πρόκειται για έναν διαστολέα μετάλλων αυτοκινήτου, ο οποίος διαθέτει “σαγόνια” και μπορεί να “δαγκώσει” τα αντικείμενα. Έχει πλεονέκτημα το σχετικά χαμηλό βάρος του, αλλά διαθέτει τεράστια δύναμη, ώστε να μπορεί να ανοίγει τις λαμαρίνες σα να είναι φύλλα χαρτιού για τυχόν απεγκλωβίσεις.

Το αίτημα για την αγορά μιας διασωστικής συσκευής έγινε από τον διοικητή της ΠΥ Καρπάθου, Πυραγό κ. Δημήτρη Αϊβάτογλου, με την απάντηση του Ποιμενάρχη της Καρπάθου, Μητροπολίτη κ. Αμβροσίου, να είναι κυριολεκτικά άμεση! Τα χρήματα δόθηκαν και το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο προχώρησε στην παραγγελία του εργαλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρπάθου κ. Αμβρόσιος έδωσε και από 1.000 ευρώ σε κάθε Ναό της Μητρόπολης για τις ανάγκες των απόρων του νησιού.

Πηγή: www.karpathiakanea.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων