27/10/2022 27/10/2022 Ο Μητροπολίτης Καρπάθου και Κάσου κ. Αμβρόσιος εξέδωσε γραπτό μήνυμα για την εκδημία του Αριστοτέλη Παυλίδη, Βουλευτή και πρώην Υπουργού της Νέας Δημοκρατίας. “Με πολύ θλίψη πληροφορηθήκαμε την προς Κύριον εκδημίαν του αγαπητού σε όλους Βουλευτή Δωδεκανήσου και Υπουργού Αριστοτέλη Παυλίδη”, είπε στην αρχή του μηνύματός του ο Σεβασμιώτατος. “Προσωπικά υπήρξαμε συνοδοιπόροι σε παράλληλες πορείες....
27 Οκτωβρίου, 2022 - 17:15
Τελευταία ενημέρωση: 27/10/2022 - 17:20

Ο Μητροπολίτης Καρπάθου για την εκδημία του Αριστοτέλη Παυλίδη

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Καρπάθου για την εκδημία του Αριστοτέλη Παυλίδη

Ο Μητροπολίτης Καρπάθου και Κάσου κ. Αμβρόσιος εξέδωσε γραπτό μήνυμα για την εκδημία του Αριστοτέλη Παυλίδη, Βουλευτή και πρώην Υπουργού της Νέας Δημοκρατίας.

“Με πολύ θλίψη πληροφορηθήκαμε την προς Κύριον εκδημίαν του αγαπητού σε όλους Βουλευτή Δωδεκανήσου και Υπουργού Αριστοτέλη Παυλίδη”, είπε στην αρχή του μηνύματός του ο Σεβασμιώτατος.

“Προσωπικά υπήρξαμε συνοδοιπόροι σε παράλληλες πορείες. Εκείνος στα πολιτικά, η ταπεινότητά μου στα Εκκλησιαστικά. Μας συνέδεε μία αληθινή φιλία. Πολλά θα ήθελα να πω δια την προσωπικότητά του και τον αξιοθαύμαστο ζήλο του. Δυστυχώς ο Χριστός δεν μου το επιτρέπει”, τόνισε και πρόσθεσε:

“Ευρισκόμενος στην Κάσο για την εορτή του Αγίου Δημητρίου, ήρθε η θλιβερή είδηση που μας συγκλόνισε. Την στιγμή εκείνη με πλησίασε ένας ηλικιωμένος Κασιώτης και μου είπε: Σεβασμιώτατε τώρα ο Βουλευτής της καρδιάς μας δεν θα μας έρχεται στο Ολοκαύτωμα». Τίτλος ανεξίτηλος: «Ο Βουλευτής της καρδιάς μας».

“Επιθυμώ να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην σύζυγο, στα παιδιά του, στα αδέλφια του, την Αγγελική και τον Τάσο, στα ανίψια του και σε όλους τους γνωστούς του”, κατέληξε ο Σεβασμιώτατος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων