09/09/2020 09/09/2020 Στην αλλαγή Διοικήσεως του 9ου Σταθμού Αναφοράς Καρπάθου, της Πολεμικής Αεροπορίας, προσκλήθηκε και παραβρέθηκε την Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου 2020 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρπάθου και Κάσου κ. Αμβρόσιος, συνοδευόμενος από τον Πρωτοσύγκελλο Αρχιμ. π. Επιφάνιο Χριστοδουλάκη και τον Ιεροκήρυκα Αρχιμ. π. Καλλίνικο Μαυρολέοντα. Ο απερχόμενος Διοικητής Επισμηναγός (ΤΕΑ) Σταύρος Βουρναζίδης ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την πολύπλευρη...
09 Σεπτεμβρίου, 2020 - 13:14
Τελευταία ενημέρωση: 09/09/2020 - 13:00

Ο Μητροπολίτης Καρπάθου στην αλλαγή διοίκησης του 9ου Σ.Α.

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Καρπάθου στην αλλαγή διοίκησης του 9ου Σ.Α.

Στην αλλαγή Διοικήσεως του 9ου Σταθμού Αναφοράς Καρπάθου, της Πολεμικής Αεροπορίας, προσκλήθηκε και παραβρέθηκε την Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου 2020 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρπάθου και Κάσου κ. Αμβρόσιος, συνοδευόμενος από τον Πρωτοσύγκελλο Αρχιμ. π. Επιφάνιο Χριστοδουλάκη και τον Ιεροκήρυκα Αρχιμ. π. Καλλίνικο Μαυρολέοντα.

Ο απερχόμενος Διοικητής Επισμηναγός (ΤΕΑ) Σταύρος Βουρναζίδης ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την πολύπλευρη στήριξη του έργου του.

Στον δε Πρωτοσύγκελλο και Εφημέριο Βωλάδας π. Επιφάνιο έδωσε τιμητικά μια ωραιότατη αγιογραφημένη εικόνα των Αρχαγγέλων, ευχαριστώντας τον για την όλη του προσφορά προς την Μονάδα.

Τη Διοίκηση ανέλαβε ο Σμηναγός (ΕΑ) Νικόλαος Δημητρακόπουλος με την παρουσία του Υποδιοικητή 2ου ΑΚΕ Αντισμηνάρχου (ΕΑ) Θεοδώρου Κοντοβουνίσιου.

Πηγή: karpathiakanea.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων