27/12/2018 27/12/2018 Την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου, μέσα στο εορταστικό κλίμα των αγίων ημερών, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρπενησίου κ. Γεώργιος, σε μια λιτή μα και όμορφη τελετή βράβευσε στο Επισκοπικό Μέγαρο, πρωτοετείς αριστεύσαντες φοιτητές από όλο το νομό, που εισήχθησαν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας μας. Πιο συγκεκριμένα αρχικά καλωσόρισε τους φοιτητές με τους γονείς τους, ευχόμενος...
27 Δεκεμβρίου, 2018 - 22:25
Τελευταία ενημέρωση: 27/12/2018 - 22:04

Αριστούχους βράβευσε ο Μητρ. Καρπενησίου

Διαδώστε:
Αριστούχους βράβευσε ο Μητρ. Καρπενησίου

Την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου, μέσα στο εορταστικό κλίμα των αγίων ημερών, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρπενησίου κ. Γεώργιος, σε μια λιτή μα και όμορφη τελετή βράβευσε στο Επισκοπικό Μέγαρο, πρωτοετείς αριστεύσαντες φοιτητές από όλο το νομό, που εισήχθησαν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας μας.

Πιο συγκεκριμένα αρχικά καλωσόρισε τους φοιτητές με τους γονείς τους, ευχόμενος Χρόνια πολλά. Στη συνέχεια σε εγκάρδιο κλίμα μίλησε στοργικά ως πνευματικός πατέρας στα παιδιά, συμβουλεύοντας τα και συγχαίροντας τα για την επιτυχία τους. Τους είπε πως αποτελούν το μέλλον του τόπου, ένα μέλλον που θα είναι ευοίωνο αν αποφύγουν τα λάθη που έκανε η δική του γενιά. Κλείνοντας έδωσε στο κάθε παιδί από μία ευλογία και ένα κέρασμα. Ακολούθησε καθιερωμένη αναμνηστική φωτογραφία.

Βραβεύτηκαν οι έξι πρώτοι σε βαθμολογία από το Γενικό Λύκειο Καρπενησίου, οι τέσσερις πρώτοι από το Επαγγελματικό Λύκειο Καρπενησίου, κι ένας από Λύκεια: Ραπτοπούλου, Φραγκίστας, Κερασοχωρίου, Γρανίτσας και Φουρνάς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων