01/11/2018 01/11/2018 Την Κυριακή 4 Νοεμβρίού 2018 στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Θηβών θα γίνει Μεθεόρτιος Όρθρος και Θεία Λειτουργία Ιερουργούντος τον Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καρπενησίου κ. Γεωργίου και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η αναχώρηση της Θαυματουργού Εικόνας της Παναγίας μας, για την Ιερά Μονή Γενεσίου της Θεοτόκου Στάνας Ευρυτανίας. Να σημειωθεί πως το ιερό κειμήλιο θα βρίσκεται από...
01 Νοεμβρίου, 2018 - 10:15

Στη Θήβα ο Μητροπολίτης Καρπενησίου

Διαδώστε:
Στη Θήβα ο Μητροπολίτης Καρπενησίου

Την Κυριακή 4 Νοεμβρίού 2018 στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Θηβών θα γίνει Μεθεόρτιος Όρθρος και Θεία Λειτουργία Ιερουργούντος τον Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καρπενησίου κ. Γεωργίου και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η αναχώρηση της Θαυματουργού Εικόνας της Παναγίας μας, για την Ιερά Μονή Γενεσίου της Θεοτόκου Στάνας Ευρυτανίας. Να σημειωθεί πως το ιερό κειμήλιο θα βρίσκεται από την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018 στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Θηβών προς αγιασμό των πιστών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων