17/01/2019 17/01/2019 Το τελευταίο αντίο στον Μητροπολίτη πρώην Καρπενησίου κυρόΝικόλαο, είπαν σήμερα 6 επίσκοποι, δεκάδες ιερείς και εκατοντάδες πιστοί που παρέστησαν στην εξώδιο ακολουθία στον μητροπολιτικό ναό Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας.  Όλοι είχαν να θυμηθούν έναν συγκινητικό λόγο, από τον πρώτο επίσκοπό τους, που ήταν μαζί τους 37 ολόκληρα χρόνια και έζησε την λιτή εκκλησιαστική του ζωή, σαν ένας απλός μοναχός. Με δάκρυα τον...
17 Ιανουαρίου, 2019 - 17:33
Τελευταία ενημέρωση: 17/01/2019 - 17:49

Το ύστατο χαίρε στον Μητρ. πρώην Καρπενησίου κυρό Νικόλαο

Διαδώστε:
Το ύστατο χαίρε στον Μητρ. πρώην Καρπενησίου κυρό Νικόλαο

Το τελευταίο αντίο στον Μητροπολίτη πρώην Καρπενησίου κυρόΝικόλαο, είπαν σήμερα 6 επίσκοποι, δεκάδες ιερείς και εκατοντάδες πιστοί που παρέστησαν στην εξώδιο ακολουθία στον μητροπολιτικό ναό Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας.

Όλοι είχαν να θυμηθούν έναν συγκινητικό λόγο, από τον πρώτο επίσκοπό τους, που ήταν μαζί τους 37 ολόκληρα χρόνια και έζησε την λιτή εκκλησιαστική του ζωή, σαν ένας απλός μοναχός. Με δάκρυα τον αποχαιρέτησε ο νυν μητροπολίτης Καρπενησίου κ.Γεώργιος. Σε κλίμα συγκίνησης, τον συνόδεψαν στην τελευταία του κατοικία, στον προαύλειο χώρο του Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου, όπως ήταν και η τελευταία του επιθυμία.

 

Πηγή: tvstar.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων