18/12/2018 18/12/2018 Την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου στις 7:00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Ευρυτάνων Αγίων, πραγματοποιήθηκε μουσική χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από τη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής & των Παραδοσιακών οργάνων της Ιεράς μας Μητροπόλεως Καρπενησίου. Η χορωδία της σχολής, αποτελούμενη από μικρούς μα και μεγάλους μαθητές, απέδωσαν στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης χριστουγεννιάτικους ύμνους, υπό τη διεύθυνση...
18 Δεκεμβρίου, 2018 - 20:15
Τελευταία ενημέρωση: 18/12/2018 - 20:09

Χριστουγεννιάτικη μουσική βραδιά στο Καρπενήσι

Διαδώστε:
Χριστουγεννιάτικη μουσική βραδιά στο Καρπενήσι

Την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου στις 7:00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Ευρυτάνων Αγίων, πραγματοποιήθηκε μουσική χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από τη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής & των Παραδοσιακών οργάνων της Ιεράς μας Μητροπόλεως Καρπενησίου. Η χορωδία της σχολής, αποτελούμενη από μικρούς μα και μεγάλους μαθητές, απέδωσαν στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης χριστουγεννιάτικους ύμνους, υπό τη διεύθυνση του κ. Αναστασίου Ηλιόπουλου, καθηγητού της σχολής.

Στο δεύτερο μέρος ακούστηκαν κάλαντα Χριστουγέννων, Πρωτοχρονίας και Θεοφανείων από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, με τη συνοδεία των δασκάλων μα και των μαθητών των παραδοσιακών οργάνων.

Η εκδήλωση είχε επιτυχία μιας και προετοίμασε το ακροατήριο για τη μεγάλη εορτή των Χριστουγέννων. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρπενησίου κ. Γεώργιος κλείνοντας τη βραδιά, αφού ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης, ευχήθηκε να ζήσουμε Χριστούγεννα με Χριστό.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΑΣ [email protected]

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων