18/06/2022 18/06/2022 Με μεγάλη προσέλευση ολοκληρώθηκαν φέτος οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων γονέων και παιδιών στο Γραφείο Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Καρπενησίου για την Κατασκήνωσή της στην Ανατολική Φραγκίστα. Μέσα στο χρονικό διάστημα των 10 ημερών που δόθηκε για την υποβολή αιτήσεων (1-10/6), συμπληρώθηκε ο ανώτατος αριθμός φιλοξενίας παιδιών. Η Ιερά Μητρόπολη Καρπενησίου ευχαριστεί θερμά το ποίμνιο για...
18 Ιουνίου, 2022 - 14:52
Τελευταία ενημέρωση: 18/06/2022 - 14:59

Ενημερωτική συνάντηση για τους συμμετέχοντες στις κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Καρπενησίου

Διαδώστε:
Ενημερωτική συνάντηση για τους συμμετέχοντες στις κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Καρπενησίου

Με μεγάλη προσέλευση ολοκληρώθηκαν φέτος οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων γονέων και παιδιών στο Γραφείο Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Καρπενησίου για την Κατασκήνωσή της στην Ανατολική Φραγκίστα.

Μέσα στο χρονικό διάστημα των 10 ημερών που δόθηκε για την υποβολή αιτήσεων (1-10/6), συμπληρώθηκε ο ανώτατος αριθμός φιλοξενίας παιδιών.

Η Ιερά Μητρόπολη Καρπενησίου ευχαριστεί θερμά το ποίμνιο για την εμπιστοσύνη που της δείχνει. Τη Δευτέρα 27 Ιουνίου και ώρα 7.00 μ.μ., μάλιστα, στην Κεντρική αίθουσα της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Καρπενησίου θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση των γονέων με τον επίσκοπο και τους συνεργάτες του. Θα προβληθεί και οπτικοακουστικό υλικό.

Στο τέλος θα απαντηθούν τυχόν ερωτήματα των γονέων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων