18/07/2022 18/07/2022 Η Ιερά Μητρόπολη Καρπενησίου υποδέχεται την παραμονή της Αγίας Παρασκευής, 25 Ιουλίου και ώρα 7 το απόγευμα, τεμάχιο ιερού λειψάνου του Οσίου Εφραίμ του Κατουνακιώτη στον εορτάζοντα ναό της ενορίας Στενώματος. Στις 26 Ιουλίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρπενησίου κ. Γεώργιος θα χοροστατήσει στην ακολουθία του όρθρου και στη συνέχεια θα τελέσει αρχιερατική Θεία Λειτουργία. Το ιερό λείψανο...
18 Ιουλίου, 2022 - 20:20
Τελευταία ενημέρωση: 18/07/2022 - 20:13

Η Μητρόπολη Καρπενησίου υποδέχεται ιερό λείψανο του Οσίου Εφραίμ Κατουνακιώτη

Διαδώστε:
Η Μητρόπολη Καρπενησίου υποδέχεται ιερό λείψανο του Οσίου Εφραίμ Κατουνακιώτη

Η Ιερά Μητρόπολη Καρπενησίου υποδέχεται την παραμονή της Αγίας Παρασκευής, 25 Ιουλίου και ώρα 7 το απόγευμα, τεμάχιο ιερού λειψάνου του Οσίου Εφραίμ του Κατουνακιώτη στον εορτάζοντα ναό της ενορίας Στενώματος.

Στις 26 Ιουλίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρπενησίου κ. Γεώργιος θα χοροστατήσει στην ακολουθία του όρθρου και στη συνέχεια θα τελέσει αρχιερατική Θεία Λειτουργία. Το ιερό λείψανο θα μεταφερθεί στις 27 Ιουλίου στο εορτάζον εξωκλήσι του Αγίου Παντελεήμονα Παυλοπούλου. Την επομένη, 28 Ιουλίου, θα επιστραφεί με εκδρομικό λεωφορείο στη Μονή Σαγματά, όπου και φυλάσσεται. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον εφημέριο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων