12/08/2021 12/08/2021 Το μήνυμά του για την Θεομητορική Εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου δημοσίευσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρπενησίου κ. Γεώργιος και ευχήθηκε η Παναγία να είναι πάντα στο πλευρό των αδελφών μας. Δείτε το μήνυμά του: Αγαπητοί μου αδελφοί, Μας αξιώνει ο Άγιος Θεός μας για μια ακόμη χρονιά να γιορτάσουμε το Πάσχα του καλοκαιριού, την Κοίμηση...
12 Αυγούστου, 2021 - 13:39
Τελευταία ενημέρωση: 12/08/2021 - 19:13

Καρπενησίου: “Η Παναγία πάντα στο πλευρό των αδελφών μας”

Διαδώστε:
Καρπενησίου: “Η Παναγία πάντα στο πλευρό των αδελφών μας”

Το μήνυμά του για την Θεομητορική Εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου δημοσίευσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρπενησίου κ. Γεώργιος και ευχήθηκε η Παναγία να είναι πάντα στο πλευρό των αδελφών μας.

Δείτε το μήνυμά του:

Αγαπητοί μου αδελφοί,

Μας αξιώνει ο Άγιος Θεός μας για μια ακόμη χρονιά να γιορτάσουμε το Πάσχα του καλοκαιριού, την Κοίμηση και την εις ουρανούς Μετάσταση της Παναγίας μας. Η γη της Ευρυτανίας και τα παιδιά της, εντός και εκτός Ελλάδας, τιμούν με τρόπο θαυμαστό την Μητέρα όλων μας. Τέσσερις από τις πέντε Ιερές Μονές που υπάρχουν σήμερα στη Μητρόπολή μας, είναι αφιερωμένες στην Παναγία μας. Επίσης, περικαλλείς Ναοί και πλήθος θαυματουργών εικόνων εκφράζουν την ευλάβεια, την πίστη και την τιμή των Ευρυτάνων στο πρόσωπο της Θεοτόκου. Ευχόμαστε πάντα να είναι στο πλευρό μας και στο πλευρό των αδελφών μας, οι οποίοι δοκιμάζονται από ασθένειες, φωτιές, ανέχεια, βιώνοντας την εγκατάλειψη των εχόντων.

Με την εν Κυρίω Αγάπη

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ

† ὁ Καρπενησίου Γεώργιος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων