13/01/2022 13/01/2022 Tριετές μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του προκατόχου του, μακαριστού Μητροπολίτου πρ. Καρπενησίου κυρού Νικολάου, θα τελέσει το Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Καρπενησίου (παλαιό κοιμητήριο) ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γεώργιος, μετά την τέλεση Όρθρου και Θείας Λειτουργίας.  Παρακαλείται το χριστεπώνυμο πλήρωμα της τοπικής εκκλησίας να παραστεί και να προσευχηθεί...
13 Ιανουαρίου, 2022 - 15:23
Τελευταία ενημέρωση: 13/01/2022 - 15:37

Μνημόσυνο του μακαριστού Καρπενησίου από τον Μητροπολίτη Γεώργιο

Διαδώστε:
Μνημόσυνο του μακαριστού Καρπενησίου από τον Μητροπολίτη Γεώργιο

Tριετές μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του προκατόχου του, μακαριστού Μητροπολίτου πρ. Καρπενησίου κυρού Νικολάου, θα τελέσει το Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Καρπενησίου (παλαιό κοιμητήριο) ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γεώργιος, μετά την τέλεση Όρθρου και Θείας Λειτουργίας. 

Παρακαλείται το χριστεπώνυμο πλήρωμα της τοπικής εκκλησίας να παραστεί και να προσευχηθεί για τον μακαριστό ποιμενάρχη, που διακόνησε τον τόπο για 37 συναπτά έτη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων