01/06/2022 01/06/2022 Επίσκεψη σε όλα τα Δημοτικά Σχολεία του Καρπενησίου πραγματοποίησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρπενησίου κ. Γεώργιος τη Δευτέρα 30 Μαΐου. Ο σκοπός της επισκέψεως του ήταν η ενημέρωση των παιδιών μας για την λειτουργία της Κατασκήνωσης στην Ανατολική Φραγκίστα τον Ιούλιο. Ο επίσκοπος και η συνοδεία του έγιναν δεκτοί με αισθήματα χαράς, τόσο από την εκπαιδευτική...
01 Ιουνίου, 2022 - 14:54
Τελευταία ενημέρωση: 01/06/2022 - 14:13

Ο Μητροπολίτης Καρπενησίου στους μικρούς μαθητές για την κατασκήνωση της Μητροπόλεως

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Καρπενησίου στους μικρούς μαθητές για την κατασκήνωση της Μητροπόλεως

Επίσκεψη σε όλα τα Δημοτικά Σχολεία του Καρπενησίου πραγματοποίησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρπενησίου κ. Γεώργιος τη Δευτέρα 30 Μαΐου. Ο σκοπός της επισκέψεως του ήταν η ενημέρωση των παιδιών μας για την λειτουργία της Κατασκήνωσης στην Ανατολική Φραγκίστα τον Ιούλιο.

Ο επίσκοπος και η συνοδεία του έγιναν δεκτοί με αισθήματα χαράς, τόσο από την εκπαιδευτική κοινότητα, όσο και από τα παιδιά μας, τα οποία άκουσαν με προσοχή τα όσα είπε και στη συνέχεια του απηύθυναν ερωτήσεις σχετικά με τη διαβίωση στην κατασκήνωση.

Μετά την ολοκλήρωση της ενημέρωσης ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε όλους να έχουν ένα καλό, δημιουργικό καλοκαίρι με υγεία και άφησε σχετικό έντυπο υλικό για την ενημέρωση των γονέων, μιας και οι αιτήσεις αρχίζουν από σήμερα, Τετάρτη, 1 Ιουνίου μέχρι τις 10 Ιουνίου στο Γραφείο Νεότητος στη Μητρόπολη. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί ανάλογη επίσκεψη και στα Γυμνάσια της πόλης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων