03/06/2021 03/06/2021 Με επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες, Τέταρτη 2 Ιουνίου, ο Α΄ κύκλος παρακολούθησης των βιωματικών ομάδων συμβουλευτικής γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Καρπενησίου. Αυτή ήταν και η πρώτη προσπάθεια, που έγινε για πρώτη φορά στη Μητροπολιτική επαρχία Καρπενησίου υπό την έμπνευση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Γεωργίου και την ασφαλή καθοδήγηση του πολύπειρου συμβούλου οικογένειας Αναστασίου Χαρμαντά, εκ Χαλκίδος. Οι συναντήσεις πραγματοποιούνταν...
03 Ιουνίου, 2021 - 20:44
Τελευταία ενημέρωση: 03/06/2021 - 19:43

40 οικογένειες στον Α’ Κύκλο Συμβουλευτικής Γονέων

Διαδώστε:
40 οικογένειες στον Α’ Κύκλο Συμβουλευτικής Γονέων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες, Τέταρτη 2 Ιουνίου, ο Α΄ κύκλος παρακολούθησης των βιωματικών ομάδων συμβουλευτικής γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Καρπενησίου. Αυτή ήταν και η πρώτη προσπάθεια, που έγινε για πρώτη φορά στη Μητροπολιτική επαρχία Καρπενησίου υπό την έμπνευση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Γεωργίου και την ασφαλή καθοδήγηση του πολύπειρου συμβούλου οικογένειας Αναστασίου Χαρμαντά, εκ Χαλκίδος.

Οι συναντήσεις πραγματοποιούνταν διαδικτυακά, λόγω της πανδημίας κάθε Σάββατο και Κυριακή απόγευμα.

Συμμετείχαν περίπου 40 οικογένειες, εκφράζοντας τις απορίες και τους προβληματισμούς τους επί των επίκαιρων θεμάτων που αναπτύσσονταν στον κ. Χαρμαντά. Η χθεσινή συνάντηση είχε θέμα τη διαχείριση του άγχους ενόψει των εξετάσεων τόσο από την πλευρά των γονέων, όσο και από την πλευρά των μαθητών. Στο τέλος, ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον υπεύθυνο αλλά και τους συμμετέχοντες στην όλη προσπάθεια και ανανέωσε το ραντεβού για το Σεπτέμβριο με καλύτερες συνθήκες.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων