03/01/2020 03/01/2020 Την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καρπενησίου, οι ιερείς της Αρχιερατικής περιφέρειας Απεραντίων, έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους στην Γρανίτσα Ευρυτανίας. Ο Σεβασμιώτατος, ως πνευματικός πατέρας, βρέθηκε μεταξύ των ιερέων που διακονούν στα απόμακρα και δύσβατα χωριά του νομού Ευρυτανίας, προκειμένου να ευλογήσει την Βασιλόπιτα και να ανταλλάξει ευχές για τις άγιες ημέρες...
03 Ιανουαρίου, 2020 - 14:36
Τελευταία ενημέρωση: 03/01/2020 - 14:28

Στην Αρχιερατική Περιφέρεια Απεραντίων ο Μητροπολίτης Καρπενησίου

Διαδώστε:
Στην Αρχιερατική Περιφέρεια Απεραντίων ο Μητροπολίτης Καρπενησίου

Την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καρπενησίου, οι ιερείς της Αρχιερατικής περιφέρειας Απεραντίων, έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους στην Γρανίτσα Ευρυτανίας.

Ο Σεβασμιώτατος, ως πνευματικός πατέρας, βρέθηκε μεταξύ των ιερέων που διακονούν στα απόμακρα και δύσβατα χωριά του νομού Ευρυτανίας, προκειμένου να ευλογήσει την Βασιλόπιτα και να ανταλλάξει ευχές για τις άγιες ημέρες που διανύουμε.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων