16/01/2021 16/01/2021 “Σε κλίμα συγκίνησης και αισθανόμενος το χρέος της τιμής και μνήμης, για το σπουδαίο ποιμαντικό έργο που άφησε ως παρακαταθήκη ο πρώτος Μητροπολίτης της Τοπικής Εκκλησίας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρπενησίου κ. Γεώργιος τέλεσε την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου νεκρώσιμο Τρισάγιο υπέρ της μακαρίας μνήμης του αοιδίμου Μητροπολίτου κυρού Νικολάου (Δρόσου) επί τη επετείω 2 ετών από...
16 Ιανουαρίου, 2021 - 12:51
Τελευταία ενημέρωση: 16/01/2021 - 12:34

Τρισάγιο στον πρώτο Μητροπολίτη Καρπενησίου

Διαδώστε:
Τρισάγιο στον πρώτο Μητροπολίτη Καρπενησίου

“Σε κλίμα συγκίνησης και αισθανόμενος το χρέος της τιμής και μνήμης, για το σπουδαίο ποιμαντικό έργο που άφησε ως παρακαταθήκη ο πρώτος Μητροπολίτης της Τοπικής Εκκλησίας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρπενησίου κ. Γεώργιος τέλεσε την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου νεκρώσιμο Τρισάγιο υπέρ της μακαρίας μνήμης του αοιδίμου Μητροπολίτου κυρού Νικολάου (Δρόσου) επί τη επετείω 2 ετών από την κοίμησή του, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Καρπενησίου, όπου αναπαύεται” αναφέρει η ιστοσελίδα της Ιερά Μητρόπολης Καρπενησίου για το Τρισάγιο που τέλεσε επί του τάφου του μακαριστού Μητροπολίτη Καρπενησίου κυρού Νικολάου ο Σεβασμιώτατος Ιεράρχης κ. Γεώργιος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων