30/08/2021 30/08/2021 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρπενήσιου κ. Γεώργιος λειτούργησε και τέλεσε μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του μακαριστού ιερέως Νικολάου Αζακά στον Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής Μικρού Χωριού Ευρυτανίας, το Σάββατο 28 Αυγούστου. Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας χειροτόνησε Διάκονο τον Αναστάσιο Πουλόπουλο του Βασιλείου εξ Αθηνών, έγγαμο και πατέρα ενός τέκνου. Ο Μητροπολίτης, απευθυνόμενος στον χειροτονούμενο, του...
30 Αυγούστου, 2021 - 17:16
Τελευταία ενημέρωση: 30/08/2021 - 16:32

Χειροτονία Διακόνου στο Μικρό Χωριό Ευρυτανίας

Διαδώστε:
Χειροτονία Διακόνου στο Μικρό Χωριό Ευρυτανίας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρπενήσιου κ. Γεώργιος λειτούργησε και τέλεσε μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του μακαριστού ιερέως Νικολάου Αζακά στον Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής Μικρού Χωριού Ευρυτανίας, το Σάββατο 28 Αυγούστου. Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας χειροτόνησε Διάκονο τον Αναστάσιο Πουλόπουλο του Βασιλείου εξ Αθηνών, έγγαμο και πατέρα ενός τέκνου. Ο Μητροπολίτης, απευθυνόμενος στον χειροτονούμενο, του ευχήθηκε να καταστεί άξιος Διάκονος των Μυστηρίων της Εκκλησίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων