18/03/2021 18/03/2021 Ευχάριστα τα νέα μετά το «μπαράζ» δειγματοληπτικών ελέγχων για κορωνοϊό τόσο στην Ιερά Μονή Παναγίας Προυσού όσο και στην Ιερά Μητρόπολη Καρπενησίου.  Από τους μοναχούς, κληρικούς και εργαζόμενους που εξετάστηκαν το πρωί της Τετάρτης δεν βρέθηκε κανείς θετικός. Συγκεκριμένα, το κλιμάκιο της ομάδας Διαχείρισης covid της Περιφέρειας Στερεάς βρέθηκε πρώτα στην Ιερά Μονή Προυσού, όπου εξετάστηκαν Μοναχοί...
18 Μαρτίου, 2021 - 14:47
Τελευταία ενημέρωση: 18/03/2021 - 13:51

Χωρίς covid και η Ι.Μ. Προυσού και η Μητρόπολη Καρπενησίου

Διαδώστε:
Χωρίς covid και η Ι.Μ. Προυσού και η Μητρόπολη Καρπενησίου

Ευχάριστα τα νέα μετά το «μπαράζ» δειγματοληπτικών ελέγχων για κορωνοϊό τόσο στην Ιερά Μονή Παναγίας Προυσού όσο και στην Ιερά Μητρόπολη Καρπενησίου. 

Από τους μοναχούς, κληρικούς και εργαζόμενους που εξετάστηκαν το πρωί της Τετάρτης δεν βρέθηκε κανείς θετικός. Συγκεκριμένα, το κλιμάκιο της ομάδας Διαχείρισης covid της Περιφέρειας Στερεάς βρέθηκε πρώτα στην Ιερά Μονή Προυσού, όπου εξετάστηκαν Μοναχοί και εργαζόμενοι. Στη συνέχεια υποβλήθηκε σε τεστ ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρπενησίου κ. Γεώργιος, όπως και οι εργαζόμενοι της Μητρόπολης, όπου δεν βρέθηκε κανένα θετικό δείγμα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων