27/02/2023 27/02/2023 Ο πρώτος Κατανυκτικός Εσπερινός στον ιερό ναό της Αγίας Τριάδος τελέσθηκε χθες στην Κύμη όπου χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ. Συμπροσευχήθηκαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ειρηνουπόλεως κ. Νίκανδρος, ο Πρωτοσύγκελλος Πανοσ. Αρχιμανδρίτης Νικόδημος, ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Πρωτοπρεσβύτερος Ελευθέριος Σταμπέλος, εφημέριος του ιερού ναού, και ιερείς όμορων ενοριών. Μετά το πέρας του...
27 Φεβρουαρίου, 2023 - 12:36
Τελευταία ενημέρωση: 27/02/2023 - 12:18

Α’ Κατανυκτικός Εσπερινός στην Ιερά Μητρόπολη Καρυστίας και Σκύρου

Διαδώστε:
Α’ Κατανυκτικός Εσπερινός στην Ιερά Μητρόπολη Καρυστίας και Σκύρου

Ο πρώτος Κατανυκτικός Εσπερινός στον ιερό ναό της Αγίας Τριάδος τελέσθηκε χθες στην Κύμη όπου χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ.

Συμπροσευχήθηκαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ειρηνουπόλεως κ. Νίκανδρος, ο Πρωτοσύγκελλος Πανοσ. Αρχιμανδρίτης Νικόδημος, ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Πρωτοπρεσβύτερος Ελευθέριος Σταμπέλος, εφημέριος του ιερού ναού, και ιερείς όμορων ενοριών.

Μετά το πέρας του κατανυκτικού εσπερινού ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου κ Σεραφείμ εξέφρασε επίκαιρες ευχές για την αγία τεσσαρακοστή προς το χριστεπώνυμο πλήρωμα ολοκληρώνοντας με τον συγχωρητικο ασπασμό της συγνώμης.

 

Φωτογραφίες Ευάγγελος Στάμου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων