05/05/2024 05/05/2024 Με λαμπρότητα τελέσθηκε στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Αθανσσίου Κύμης η Αναστάσιμος Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ. Ο Σεβασμιώτατος πλαισιώθηκε από τον Πανοσ. Αρχιμανδρίτη Πρόδρομο Γκέγκες, τον Πρεσβύτερο Δημήτριο Σκούλικα εφημέριο του ιερού ναού και τον Διάκονο Στυλιανό Πεταχτή. Προ της απολύσεως ο Σεβασμιώτατος κ. Σεραφείμ απήυθυνε με το θεόπνευστο...
05 Μαΐου, 2024 - 17:21
Τελευταία ενημέρωση: 05/05/2024 - 16:59

Αναστάσιμος Θεία Λειτουργία στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αθανασίου Κύμης

Διαδώστε:
Αναστάσιμος Θεία Λειτουργία στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αθανασίου Κύμης

Με λαμπρότητα τελέσθηκε στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Αθανσσίου Κύμης η Αναστάσιμος Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ.

Ο Σεβασμιώτατος πλαισιώθηκε από τον Πανοσ. Αρχιμανδρίτη Πρόδρομο Γκέγκες, τον Πρεσβύτερο Δημήτριο Σκούλικα εφημέριο του ιερού ναού και τον Διάκονο Στυλιανό Πεταχτή.

Προ της απολύσεως ο Σεβασμιώτατος κ. Σεραφείμ απήυθυνε με το θεόπνευστο και αναστάσιμο μήνυμα του τις πατρικές εόρτιες και αναστάσιμες ευχές τους προς όλους τους πιστούς που συμμετείχαν στην αναστάσιμη θεία λειτουργία.

Τους ύμνους απέδωσαν ο Πρωτοψάλτης του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού κ. Ευάγγελος Στάμου με την συμμετοχή και άλλων ιεροψαλτών.

Φωτογραφίες Μάριος Μυλωνάς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων