27/08/2021 27/08/2021 Τo απόγευμα της Πέμπτης, 26 Αυγούστου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ επισκέφθηκε την ενορία της Βρύσης – Κονιστρών και χοροστάτησε του πανηγυρικού εσπερινού στον προαύλιο χώρο, του φερώνυμου ιερού παρεκκλησίου του Αγίου Φανουρίου, με την απόδοση των ύμνων εκ του αναλογίου και την πλαισίωση διαφόρων ιεροψαλτών και πολλών πιστών από την ευρύτερη...
27 Αυγούστου, 2021 - 9:14
Τελευταία ενημέρωση: 27/08/2021 - 11:54

Αρχιερατικός Εσπερινός Εορτής Αγίου Φανουρίου στην Βρύση – Κονιστρών

Διαδώστε:
Αρχιερατικός Εσπερινός Εορτής Αγίου Φανουρίου στην Βρύση – Κονιστρών

Τo απόγευμα της Πέμπτης, 26 Αυγούστου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ επισκέφθηκε την ενορία της Βρύσης – Κονιστρών και χοροστάτησε του πανηγυρικού εσπερινού στον προαύλιο χώρο, του φερώνυμου ιερού παρεκκλησίου του Αγίου Φανουρίου, με την απόδοση των ύμνων εκ του αναλογίου και την πλαισίωση διαφόρων ιεροψαλτών και πολλών πιστών από την ευρύτερη περιοχή.

Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν ο Πρωτοπρεσβύτερος Παύλος Κουντούρης, εφημέριος Παρθενίου επαρχίας Αλιβερίου, ο Οικονόμος Αριστείδης Ρούσσος εφημέριος Διρρευμάτων, ο Πρεσβύτερος Βασίλειος Καζαντζόγλου εφημέριος της ενορίας και ο Διάκονος Στυλιανός Πεταχτής.

Τον Θείο λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος κ. Σεραφείμ, όπου και με τις πατρικές ευχές του ευχήθηκε καταλλήλως προς τους πιστούς.

Στην συνέχεια ευλόγησε τους προσφερθέντες άρτους καθώς και τις φανουρόπιτες που προσέφεραν οι πιστοί προς ευλογία εις την μνήμη του αγίου.

Κείμενο – Φωτογραφίες: Δημήτριος Πετρογιάννης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων