20/07/2023 20/07/2023 Αρχιερατικός Εσπερινός τελέσθηκε  εν όψει  της εορτής του ενδόοξου Προφήτου  Ηλία του Θεσβίτου   στο φερώνυμο εξωκλήσι που βρίσκεται στην κορυφή 600 μ του Καλεντζίου (Πράσινο) Αλιβερίου. Στον  πανηγυρικό  εσπερινό χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ συμπαραστατούμενος από τον Πρωτοπρεσβύτερο   Παύλο Κουντούρη εφημέριο των ενοριών Παρθενίου και Καλεντζίου τον Πρεσβύτερο  Χρήστο Αποστόλου εφημέριο Τραχηλίου...
20 Ιουλίου, 2023 - 10:20
Τελευταία ενημέρωση: 20/07/2023 - 10:22

Αρχιερατικός Εσπερινός Προφήτη Ηλία στο Καλέντζι Αλιβερίου

Διαδώστε:
Αρχιερατικός Εσπερινός Προφήτη Ηλία στο Καλέντζι Αλιβερίου

Αρχιερατικός Εσπερινός τελέσθηκε  εν όψει  της εορτής του ενδόοξου Προφήτου  Ηλία του Θεσβίτου   στο φερώνυμο εξωκλήσι που βρίσκεται στην κορυφή 600 μ του Καλεντζίου (Πράσινο) Αλιβερίου.

Στον  πανηγυρικό  εσπερινό χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ συμπαραστατούμενος από τον Πρωτοπρεσβύτερο   Παύλο Κουντούρη εφημέριο των ενοριών Παρθενίου και Καλεντζίου τον Πρεσβύτερο  Χρήστο Αποστόλου εφημέριο Τραχηλίου – Αλιβερίου και τον Διάκονο Στυλιανό  Πεταχτή.

Το θείο λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος κ. Σεραφείμ ο οποίος με την  θεόπνευστη δομή του λόγου του  αναφέρθηκε στο ιερό και σεβάσμιο πρόσωπο του Προφήτη Ηλία.

Την εορτή τίμησαν ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητος Καλεντζίου .κ.Λάμπρος Γραβαρίτης καθώς και  πολλοί πιστοί που συμμετείχαν από την ευρύτερη περιοχή του Αλιβερίου.

Φωτογραφίες Δημήτριος Πετρογιάννης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων