17/09/2022 17/09/2022 Την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου στην Πλατάνα – Κύμης εορτάσθηκε η μνήμη της Αγίας Σοφίας και των τριων θυγατέρων Πίστεως Ελπίδος και Αγάπης στον φερώνυμο ιερό ναό. Εκεί τελέσθηκε ο Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του  Μητροπολίτου Καρυστίας και Σκύρου πλασιούμενος απο τον Πρωτοσύγκελλο Αρχιμ Νικόδημο Πόγκα τους Πανοσ Αρχιμ Αντώνιο Αγγελόπουλο και Πρόδρομο Γκέγκε καθώς επίσης ιερείς...
17 Σεπτεμβρίου, 2022 - 8:22

Αρχιερατικός Εσπερινός στον Ι.Ν της Αγίας Σοφίας στην Πλατάνα της Κύμης

Διαδώστε:
Αρχιερατικός Εσπερινός στον Ι.Ν της Αγίας Σοφίας στην Πλατάνα της Κύμης
Την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου στην Πλατάνα – Κύμης εορτάσθηκε η μνήμη της Αγίας Σοφίας και των τριων θυγατέρων Πίστεως Ελπίδος και Αγάπης στον φερώνυμο ιερό ναό.
Εκεί τελέσθηκε ο Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του  Μητροπολίτου Καρυστίας και Σκύρου πλασιούμενος απο τον Πρωτοσύγκελλο Αρχιμ Νικόδημο Πόγκα τους Πανοσ Αρχιμ Αντώνιο Αγγελόπουλο και Πρόδρομο Γκέγκε καθώς επίσης ιερείς απο ώμορες ενορίες τον εφημέριο του ιερού ναού Οικονόμο Απόστολο Αλμαλιώτη και των Διακόνων Στυλιανού Πεταχτή  και Ιωάννου Τσακλάνου.
Τον θείο λόγο κήρυξε ο ιεράρχης ο οποίος και ευλόγησε τους προσφερθέντες άρτους με την συμμετοχή πολλών φιλέορτων πιστών απο την ευρύτερη περιοχή της Κύμης που τίμησαν την εορτή.
Μετά το πέρας του εσπερινού ακολούθησε η λιτανεία της εικόνος.
Φωτογραφίες  Ξένια Γιαννάκου Κουτέλου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων