08/08/2023 08/08/2023 Εκοιμήθη ειρηνικά εν Κυρίω και πλήρης ημερών ο πλέον μακαριστός Πρεσβύτερος π. Ιωάννης Βαρελάς συνταξιούχος εφημέριος ο οποίος διετέλεσε στην ενορία της γενέτειράς του Παναγίας – Παρθενίου, επαρχίας Αλιβερίου της Ιεράς Μητροπόλεως Καρυστίας και Σκύρου. Ο μακαριστός π. Ιωάννης Βαρελάς γεννήθηκε το έτος 1927 στην Παναγία – Παρθενίου όπου ενυμφεύθει την πλέον μακαριστή και αγαπητή...
08 Αυγούστου, 2023 - 15:51
Τελευταία ενημέρωση: 08/08/2023 - 15:54

Εκδημία Πρεσβυτέρου Ιωάννου Βαρελά

Διαδώστε:
Εκδημία Πρεσβυτέρου Ιωάννου Βαρελά

Εκοιμήθη ειρηνικά εν Κυρίω και πλήρης ημερών ο πλέον μακαριστός Πρεσβύτερος π. Ιωάννης Βαρελάς συνταξιούχος εφημέριος ο οποίος διετέλεσε στην ενορία της γενέτειράς του Παναγίας – Παρθενίου, επαρχίας Αλιβερίου της Ιεράς Μητροπόλεως Καρυστίας και Σκύρου.

Ο μακαριστός π. Ιωάννης Βαρελάς γεννήθηκε το έτος 1927 στην Παναγία – Παρθενίου όπου ενυμφεύθει την πλέον μακαριστή και αγαπητή σύζυγο και συνοδοιπόρο του Χρυσούλα Παρασκευά με την οποία απέκτησαν μία πολύτεκνη και ευλογημένη οικογένεια.

Από το 1953 έως το 1978 εργάστηκε στο Λιγνιτωρυχείο Αλιβερίου όπου μετά την συνταξιοδότηση του χειροτονήθηκε Διάκονος και Πρεσβύτερος απο τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ και εν συνεχεία ιεράτευσε στην γενετείρα του Παναγία Παρθενίου.

Αύριο συν θεώ 11 η ώρα θα τελεσθεί η εξόδιος ακολουθία του μακαριστού ιερέως π. Ιωάννου στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου Παναγίας – Παρθενίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων