01/11/2021 01/11/2021 Η ενορία των Διρρευμάτων – Κονιστρών τίμησε την μνήμη των Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού των εν Ρώμη τελειωθέντων το απόγευμα της Κυριακής 31 Οκτωβρίου 2021 με επίκεντρο της εορτής τον φερώνυμο ιερό ναό όπου τελέσθηκε ο Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ. Επίσης, ο Σεβασμιώτατος κόμισε ιερό λείψανο του...
01 Νοεμβρίου, 2021 - 9:35

Εύβοια: Αρχιερατικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Διρρευμάτων-Κονιστρών

Διαδώστε:
Εύβοια: Αρχιερατικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Διρρευμάτων-Κονιστρών

Η ενορία των Διρρευμάτων – Κονιστρών τίμησε την μνήμη των Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού των εν Ρώμη τελειωθέντων το απόγευμα της Κυριακής 31 Οκτωβρίου 2021 με επίκεντρο της εορτής τον φερώνυμο ιερό ναό όπου τελέσθηκε ο Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ.

Επίσης, ο Σεβασμιώτατος κόμισε ιερό λείψανο του συνεορτάζοντος Οσίου Δαβίδ του εν Ευβοία προς ευλογία και πνευματική ενίσχυση των πιστών που συμμετείχαν με ευλάβεια υπό τις υποδείξεις των υγειονομικών διατάξεων ώστε να τιμήσουν τους τιμωμένους αγίους επικαλούμενοι τις πρεσβείες τους προς πάσαν ασθένεια ψυχής και σώματος.

Τον Σεβασμιώτατο κ. Σεραφείμ πλαισίωσαν ο Πανοσ. Αρχιμ. Αρσένιος Τριανταφύλου από την Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Καρυών – Αχλαδερής οι Πρωτοπρ Δημήτριος Βαρσάμος εφημέριος Μονοδρίου Γεώργιος Γιαννούλης εφημέριος Αγίου Λουκά Ευάγγελος Βογιατζής εφημέριος Αγίου Ιωάννου ο Οικονόμος Αριστείδης Ρούσσος εφημέριος της ενορίας και ο Διάκονος Στυλιανός Πεταχτής.

Τον θείο λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος και ευχήθηκε με τις πατρικές και εόρτιες ευχές του προς τους συμμετέχοντες πιστούς.

Παρών έδωσαν μεταξύ των πιστών και η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Διρρρευμάτων «οι Άγιοι Ανάργυροι» κ. Αριστέλη Τραγουδάρα με τον Αντιπρόεδρο κ. Κωνσταντίνο Μαυροβουνιώτη.

 

 

 

Φωτογραφίες: Δημήτριος Πετρογιάννης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων