18/04/2022 18/04/2022 Μέσα σε κατανυκτικό κλίμα εισρχόμενοι στην Μεγάλη Εβδομάδα το εσπέρας της Κυριακής των Βαϊων τελέσθηκε στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στην Κύμη η Ακολουθία του Νυμφίου προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ πλαισιούμενος από τον Πρεσβύτερο Ιωάννη Αντωνίου εφημέριο ιερού ναού Αγίων Αναργύρων Οξυλίθου και τον Διάκονο Ιωάννη Τσακλάνο. Στην κατανυκτική...
18 Απριλίου, 2022 - 19:20
Τελευταία ενημέρωση: 18/04/2022 - 18:35

Η Ακολουθία του Νυμφίου στην Κύμη

Διαδώστε:
Η Ακολουθία του Νυμφίου στην Κύμη

Μέσα σε κατανυκτικό κλίμα εισρχόμενοι στην Μεγάλη Εβδομάδα το εσπέρας της Κυριακής των Βαϊων τελέσθηκε στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στην Κύμη η Ακολουθία του Νυμφίου προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ πλαισιούμενος από τον Πρεσβύτερο Ιωάννη Αντωνίου εφημέριο ιερού ναού Αγίων Αναργύρων Οξυλίθου και τον Διάκονο Ιωάννη Τσακλάνο.

Στην κατανυκτική ακολουθία συμμετείχαν οι πιστοί συμπροσευχόμενοι με κατάνυξη την οποία με την απόδοση των ύμνων μετέδωσαν εκ του αναλογίου ο Πρωτοψάλτης του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού κ. Ευάγγελος Στάμου με την συμμετοχή άλλων ιεροψαλτών.

Φωτογραφίες Μάριος Μυλωνάς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων