26/12/2021 26/12/2021 Την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία των Χριστουγέννων τέλεσε χθες, 25 Δεκεμβρίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Κύμης, με συλλειτουργούς τον Πρεσβύτερο Ιωάννη Αντωνίου και τους Διακόνους: Στυλιανό Πεταχτή και Πρόδρομο Γκέγε. Τον θείο λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος κ. Σεραφείμ, μιλώντας με τους θεόπνευστους λόγους των Αγίων...
26 Δεκεμβρίου, 2021 - 11:07
Τελευταία ενημέρωση: 26/12/2021 - 11:12

Η Δεσποτική Εορτή των Χριστουγέννων στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αθανασίου Κύμης

Διαδώστε:
Η Δεσποτική Εορτή των Χριστουγέννων στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αθανασίου Κύμης

Την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία των Χριστουγέννων τέλεσε χθες, 25 Δεκεμβρίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Κύμης, με συλλειτουργούς τον Πρεσβύτερο Ιωάννη Αντωνίου και τους Διακόνους: Στυλιανό Πεταχτή και Πρόδρομο Γκέγε.

Τον θείο λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος κ. Σεραφείμ, μιλώντας με τους θεόπνευστους λόγους των Αγίων Πατέρων: Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου, Αγίου Βασιλείου και Αγίου Αθανασίου για το θαυμαστό γεγονός της Γεννήσεως του Χριστού.

Μετά το πέρας της Θείας Ευχαριστίας, ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε καταλλήλως προς τους συμμετέχοντες πιστούς και εν συνεχεία με την απόδοση των παραδοσιακών καλάντων των Χριστουγέννων.

Εκ του αναλογίου έψαλε ο Πρωτοψάλτης του ιερού ναού κ Ευάγγελος Στάμου, με τη συμμετοχή άλλων ιεροψαλτών.

Φωτογραφίες: Ευάγγελος Στάμου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων