17/01/2023 17/01/2023 H Iερά Mονή του Αγίου Αντωνίου Αχλαδερής της επαρχίας  Κύμης τίμησε την μνήμη του προστάτου και εφόρου της Αγίου Αντωνίου, με την τέλεση του Αρχιερατικού Εσπερινού και της Ιεράς  Παρακλήσεως  χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ πλαισιούμενος απο τον Πρωτοσύγκελλο Πανοσ Αρχιμ Νικόδημο Πόγκα και Ιερείς από όμορες Ενορίες. Σήμερα, Τρίτη 17...
17 Ιανουαρίου, 2023 - 17:15
Τελευταία ενημέρωση: 17/01/2023 - 16:50

Η Εορτή του Αγίου Αντωνίου στην Ιερά Μητρόπολη Καρυστίας και Σκύρου

Διαδώστε:
Η Εορτή του Αγίου Αντωνίου στην Ιερά Μητρόπολη Καρυστίας και Σκύρου

H Iερά Mονή του Αγίου Αντωνίου Αχλαδερής της επαρχίας  Κύμης τίμησε την μνήμη του προστάτου και εφόρου της Αγίου Αντωνίου, με την τέλεση του Αρχιερατικού Εσπερινού και της Ιεράς  Παρακλήσεως  χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ πλαισιούμενος απο τον Πρωτοσύγκελλο Πανοσ Αρχιμ Νικόδημο Πόγκα και Ιερείς από όμορες Ενορίες.

Σήμερα, Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023, ανήμερα της εορτής προεξήρχε της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Σεραφείμ με  συλλειτουργούς τον Πρωτοσύγκελλο Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Νικόδημο Πόγκα τους  Ιερείς  και Διακόνους.
Τον θείο λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος, οποίος στη συνέχεια  ευλόγησε τους προσφερθέντες άρτους και  ευχήθηκε με τις πατρικές και εόρτιες ευχες του προς τους πιστούς που συμμετείχαν και τίμησαν την εορτή μεταξύ εξ αυτών παρέστη και ο Αντιδήμαρχος Αυλωναρίου κ. Γεώργιος Κότσαρης.
Ακολούθησε εόρτιο κέρασμα εκ της ιεράς μονής με την επιμέλεια της  Ηγουμένης Αντωνίας Μοναχής και της συνοδείας της.
 
 
Φωτογραφίες: Αναγνώστης Αναστάσιος Ρέτσας  – Ελένη Κωνσταντίνου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων