08/05/2024 08/05/2024 Την Τετάρτη της Διακαινησίμου, 8 Μαϊου, τιμήθηκε η μνήμη του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στο φερώνυμο ιερό ναό στην Αρχαία Δύστο – Αλιβερίου στην περιοχή του Υδροβιότοπου όπου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ τέλεσε την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία πλαισιούμενος από τους Πρεσβυτέρους π. Σταμάτιο Νόνα εφημέριο Κοσκίνων π. Κωνσταντίνο Κοντογιαννάκο εφημέριο Παραλίας...
08 Μαΐου, 2024 - 12:40
Τελευταία ενημέρωση: 08/05/2024 - 12:32

Η εορτή του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στη Ιερά Μητρόπολη Καρυστίας και Σκύρου

Διαδώστε:
Η εορτή του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στη Ιερά Μητρόπολη Καρυστίας και Σκύρου

Την Τετάρτη της Διακαινησίμου, 8 Μαϊου, τιμήθηκε η μνήμη του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στο φερώνυμο ιερό ναό στην Αρχαία Δύστο – Αλιβερίου στην περιοχή του Υδροβιότοπου όπου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ τέλεσε την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία πλαισιούμενος από τους Πρεσβυτέρους π. Σταμάτιο Νόνα εφημέριο Κοσκίνων π. Κωνσταντίνο Κοντογιαννάκο εφημέριο Παραλίας Πετριών και τον Διάκονο Στυλιανό Πεταχτή.

Μετά το πέρας της Θείας Ευχαριστίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Σεραφείμ απήυθυνε στους πιστούς τις πατρικές εόρτιες και αναστάσιμες ευχές του εν όψει της εορτής του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου καθώς επίσης την εορτή τίμησε και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητος Δύστου κ. Βασίλειος Αναστασιου.

 

Φωτογραφίες Δημήτριος Πετρογιάννης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων