30/07/2023 30/07/2023 Το Σαββάτο 29 Ιουλίου και την Κυριακή 30 Ιουλίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκυρού κ. Σεραφείμ κατά την παραμονή της προσκυνηματικής επισκέψεως του εις στην γενέτειρα του, τον Κοσμά Κυνουρίας, χοροστάτησε στον εσπερινό . Την επομένη ημέρα Κυριακή τέλεσε την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον ενοριακό ιερό ναό των Αγίων Αναργύρων. Με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη...
30 Ιουλίου, 2023 - 12:16
Τελευταία ενημέρωση: 30/07/2023 - 12:33

Κυνουρία: Ο Καρυστίας και Σκύρου στον Ι.Ν Αγίων Αναργύρων, στον Κοσμά

Διαδώστε:
Κυνουρία: Ο Καρυστίας και Σκύρου στον Ι.Ν Αγίων Αναργύρων, στον Κοσμά

Το Σαββάτο 29 Ιουλίου και την Κυριακή 30 Ιουλίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκυρού κ. Σεραφείμ κατά την παραμονή της προσκυνηματικής επισκέψεως του εις στην γενέτειρα του, τον Κοσμά Κυνουρίας, χοροστάτησε στον εσπερινό .

Την επομένη ημέρα Κυριακή τέλεσε την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον ενοριακό ιερό ναό των Αγίων Αναργύρων.

Με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Σεραφείμ συλλειτούργησαν οι συνοδοί του ιερείς ο Αρχιμ Πρόδρομος Γκέγκες ο Πρωτοπρ Ευάγγελος Βογιατζής εφημέριος Αγίου Ιωάννου Αλιβερίου, ο Πρεσβύτερος Γεώργιος Καρβέλης εφημέριος του ιερού ναού και ο Διάκονος Στυλιανός Πεταχτής.

Τον θείο λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Σεραφείμ ακολούθως ευχήθηκε εόρτια προς τους συμμετέχοντες πιστούς της ενορίας του Κοσμά που συμμετείχαν στην θεία ευχαριστία.

Φωτογραφίες : Σταύρος Βογιατζής

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων