27/02/2022 27/02/2022 Την Κυριακή της Απόκρεω 27 Φεβρουαρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ ιερούργησε στον ενοριακό ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου της ενορίας Αγίου Ιωάννου Αλιβερίου προσφέροντας την Θεία Ευχαριστία με συλλειτουργούς τον Πανοσ Αρχιμ Νεκτάριο Καπενή τον Οικονόμο Αριστείδη Ρούσσο εφημέριο Διρρευμάτων τον Πρεσβύτερο Ιωάννη Αντωνίου εφημέριο Οξυλίθου τον Πρωτοπρ Ευάγγελο Βογιατζή εφημέριο...
27 Φεβρουαρίου, 2022 - 14:34
Τελευταία ενημέρωση: 27/02/2022 - 14:27

Κυριακή Απόκρεω στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στον Άγιο Ιωάννη Αλιβερίου

Διαδώστε:
Κυριακή Απόκρεω στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στον Άγιο Ιωάννη Αλιβερίου

Την Κυριακή της Απόκρεω 27 Φεβρουαρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ ιερούργησε στον ενοριακό ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου της ενορίας Αγίου Ιωάννου Αλιβερίου προσφέροντας την Θεία Ευχαριστία με συλλειτουργούς τον Πανοσ Αρχιμ Νεκτάριο Καπενή τον Οικονόμο Αριστείδη Ρούσσο εφημέριο Διρρευμάτων τον Πρεσβύτερο Ιωάννη Αντωνίου εφημέριο Οξυλίθου τον Πρωτοπρ Ευάγγελο Βογιατζή εφημέριο του ιερού ναού και τους Διακόνους Στυλιανό Πεταχτή Απόστολο Μπάκουλη Δημήτριο Σκούλικα και Ιωάννη Τσακλάνο.

Τον θείο λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος κ. Σεραφείμ εστιάζοντας με τον θεόπνευστο λόγο του μέσα απο την διδαχή της σημερινής ευαγγελικής περικοπής με τους λόγους του Χριστού περί της μελλούσης κρίσεως.

Εν συνεχεία με τις πατρικές ευχές του ο Σεβασμιώτατος κ. Σεραφείμ ευχήθηκε καταλλήλως για την είσοδο της αγίας και μεγάλης τεσαρακοστής προς όλους τους παρισταμένους πιστούς που συμμετείχαν με τα προβλεπόμενα των υγειονομικών διατάξεων.

Εν συνεχεία ετέλεσε το ιερό μνημόσυνο του ευσεβούς διδασκάλου κ. Ευαγγέλου Μεταξά.

Φωτογραφίες Γεώργιος Οντάμπασης.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων