19/02/2023 19/02/2023 Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023 της Απόκρεω ο Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ τέλεσε Θεία Λειτουργία στον ιερό ναό Αγίου Ιωάννου Θεολόγου στην ενορία της Δύστου επαρχίας Αλιβερίου. Μαζί του συλλειτούργησαν ο εφημέριος του ιερού ναού Πρωτοπρεσβύτερος Αντώνιος Γκίκας και οι Διάκονοι Στυλιανός Πεταχτής, Απόστολος Μπάκουλης και Ιωάννης Τσακλάνος. Κατά την διάρκεια του κοινωνικού...
19 Φεβρουαρίου, 2023 - 15:01
Τελευταία ενημέρωση: 19/02/2023 - 14:35

Κυριακή της Απόκρεω στην Μητρόπολη Καρυστίας και Σκύρου (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Κυριακή της Απόκρεω στην Μητρόπολη Καρυστίας και Σκύρου (ΦΩΤΟ)

Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023 της Απόκρεω ο Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ τέλεσε Θεία Λειτουργία στον ιερό ναό Αγίου Ιωάννου Θεολόγου στην ενορία της Δύστου επαρχίας Αλιβερίου.

Μαζί του συλλειτούργησαν ο εφημέριος του ιερού ναού Πρωτοπρεσβύτερος Αντώνιος Γκίκας και οι Διάκονοι Στυλιανός Πεταχτής, Απόστολος Μπάκουλης και Ιωάννης Τσακλάνος.
Κατά την διάρκεια του κοινωνικού ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Σεραφείμ κήρυξε τον θείο  λόγο του με θέμα την σημερινή ευαγγελική περικοπή της δικαίας κρίσεως.

Εν συνεχεία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Σεραφείμ ετέλεσε μνημόσυνο ευσεβούς ενορίτου. Επίσης στο αναλόγιο έψαλε ο Πρωτοψάλτης του ιερού ναού κ. Νικόλαος Νάκος με την συμμετοχή άλλων ιεροψαλτών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων