12/02/2023 12/02/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ μετέβη σήμερα, Κυριακή του Ασώτου, στον ιερό ναό του Οσίου Λουκά εν Στειρίω του ομωνύμου χωριού Αλιβερίου, όπου και ιερούργησε. Συλλειτούργησαν ο Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Καπενής, ο Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Γιαννούλης, ο εφημέριος του ιερού ναού και οι Διάκονοι Στυλιανός Πεταχτής και Απόστολος Μπάκουλης. Σημειώνεται ότι η εορτή του...
12 Φεβρουαρίου, 2023 - 14:36
Τελευταία ενημέρωση: 12/02/2023 - 14:26

Κυριακή του Ασώτου στην Ιερά Μητρόπολη Καρυστίας και Σκύρου

Διαδώστε:
Κυριακή του Ασώτου στην Ιερά Μητρόπολη Καρυστίας και Σκύρου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ μετέβη σήμερα, Κυριακή του Ασώτου, στον ιερό ναό του Οσίου Λουκά εν Στειρίω του ομωνύμου χωριού Αλιβερίου, όπου και ιερούργησε. Συλλειτούργησαν ο Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Καπενής, ο Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Γιαννούλης, ο εφημέριος του ιερού ναού και οι Διάκονοι Στυλιανός Πεταχτής και Απόστολος Μπάκουλης.

Σημειώνεται ότι η εορτή του Οσίου Λουκά εν Στειρίω τιμήθηκε υπό δυσμενείς καιρικές συνθήκες

Τον θείο λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος κ. Σεραφείμ με θέμα την σημερινή την σημερινή παραβολή του ασώτου.

Εν συνεχεία, ο Σεβασμιώτατος κ. Σεραφείμ απήυθυνε τις πατρικές και εόρτιες ευχές του προς τους πιστούς που συμμετείχαν στην θεία ευχαριστία.

Εκ του αναλογίου έψαλαν ο Πρωτοψάλτης κ. Ιωάννης Τζώρτζης με τον Αναγνώστη – Ιεροψάλτη κ. Αναστάσιο Ρέτσα.

Φωτογραφίες Αναστάσιος Ρέτσας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων