31/08/2021 31/08/2021 Την Δευτέρα το απόγευμα, η ενορία του Λάτα – Αλιβερίου τίμησε την εορτή της Καταθέσεως της Τιμίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου η οποία επισφράγισε τον θεομητορικό μήνα Αύγουστο και τιμήθηκε στο φερώνυμο ενοριακό παρεκλήσι όπου τελέσθηκε ο υπαίθριος Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος εκ του αναλογίου στην απόδοση των ύμνων υπο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καρυστίας κ. Σκύρου...
31 Αυγούστου, 2021 - 17:46
Τελευταία ενημέρωση: 31/08/2021 - 17:35

Ο Καρυστίας Σεραφείμ στην εορτή της Τιμίας Ζώνης (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Ο Καρυστίας Σεραφείμ στην εορτή της Τιμίας Ζώνης (ΦΩΤΟ)

Την Δευτέρα το απόγευμα, η ενορία του Λάτα – Αλιβερίου τίμησε την εορτή της Καταθέσεως της Τιμίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου η οποία επισφράγισε τον θεομητορικό μήνα Αύγουστο και τιμήθηκε στο φερώνυμο ενοριακό παρεκλήσι όπου τελέσθηκε ο υπαίθριος Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος εκ του αναλογίου στην απόδοση των ύμνων υπο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καρυστίας κ. Σκύρου κ. Σεραφείμ με την πλαισίωση απο τους Πανοσ Αρχιμ Αμφιλόχιο Διακάκη Προϊστάμενο Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνης Αλιβερίου Νεκτάριο Καπενή των Πρωτοπρεσβυτέρων Γεωργίου Γιαννούλη εφημέριο Αγίου Λουκά Ευάγγελου Βογιατζή εφημέριο Αγίου Ιωάννου τον Πρεσβύτερο Παναγιώτη Καμπόλη εφημέριο ενορίας Γαβαλά και τοποτητηρή της ενορίας Λάτα και του Διακόνου Πρόδρομου Γκέγκε.

Τον θείο λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος κ. Σεραφείμ και ευχήθηκε καταληλως στους πιστούς και εν συνεχεία προέστη της Ιεράς Παρακλήσεως της Παναγίας στην οποία και καθ’ όλη την διάρκεια του εσπερινού προσήλθαν οι πιστοί απο την ευρύτερη περιοχή του Αλιβερίου ώστε να τιμήσουν την εορτή της Υπεραγίας Θεοτοκόυ ιστάμενοι στον προαύλειο χώρο του ιερού ναού τηρουμένων των υγειονομικών διατάξεων.

Φωτογραφίες: Γεώργιος Μανώλης

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων