19/11/2023 19/11/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ, στα πλαίσια των πολλών ποιμαντικών επισκέψεών του, ιερούργησε σήμερα στο καθολικό της Ιεράς Μονής Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κύμης. Συλλειτούργησαν οι Πανοσιολογιώτατοι π. Νικόδημος Γιαννακόπουλος Γέροντας της Ιεράς Μονής και Αρχιμανδρίτης Πρόδρομος Γκέγκε Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Τιμίου Προλαδρόμου Καρυών καθώς και ο Διάκονος Στυλιανό Πεταχτή. Τον θείο...
19 Νοεμβρίου, 2023 - 15:57
Τελευταία ενημέρωση: 19/11/2023 - 15:32

Ο Καρυστίας Σεραφείμ στην Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κύμης

Διαδώστε:
Ο Καρυστίας Σεραφείμ στην Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κύμης

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ, στα πλαίσια των πολλών ποιμαντικών επισκέψεών του, ιερούργησε σήμερα στο καθολικό της Ιεράς Μονής Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κύμης. Συλλειτούργησαν οι Πανοσιολογιώτατοι π. Νικόδημος Γιαννακόπουλος Γέροντας της Ιεράς Μονής και Αρχιμανδρίτης Πρόδρομος Γκέγκε Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Τιμίου Προλαδρόμου Καρυών καθώς και ο Διάκονος Στυλιανό Πεταχτή.

Τον θείο λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος κ. Σεραφείμ ο οποίος ανέλυσε την σημερινή ευαγγελική περικοπή του άφρονου πλουσίου.

Μετά την απόλυση ο Σεβασμιώτατος κ. Σεραφείμ ευχήθηκε στους συμμετέχοντες πιστούς που συμμετείχαν στη θεία ευχαριστία, στην οποία ο χορός των μοναζουσών της Ιεράς Μονής απέδωσαν τους ύμνους με την παρουσία της Ηγουμένης της Ιεράς Μονής Συγκλητικής Μοναχής.

Φωτογραφίες Γεώργιος Γκίκας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων