31/07/2022 31/07/2022 Το διήμερο 30 και 31 Ιουλίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ, συνοδευόμενος από τον Πρωτοπρεσβύτερο Ευάγγελο Βογιατζή, εφημέριο Αγίου Ιωάννου Αλιβερίου, τον Πανοσ. Ιερομόναχο Πρόδρομο Γκέγκε, τους Διακόνους Στυλιανό Πεταχτή και Ιωάννη Τσακλάνο, πραγματοποίησε το ετήσιο προσκύνημα του (επί 54 συναπτά έτη της αρχιερατικής ποιμαντορίας του) στην γενέτειρά του, τον Κοσμά Κυνουρίας. ...
31 Ιουλίου, 2022 - 12:36
Τελευταία ενημέρωση: 31/07/2022 - 12:33

Ο Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου στον Κοσμά Κυνουρίας

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου στον Κοσμά Κυνουρίας

Το διήμερο 30 και 31 Ιουλίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ, συνοδευόμενος από τον Πρωτοπρεσβύτερο Ευάγγελο Βογιατζή, εφημέριο Αγίου Ιωάννου Αλιβερίου, τον Πανοσ. Ιερομόναχο Πρόδρομο Γκέγκε, τους Διακόνους Στυλιανό Πεταχτή και Ιωάννη Τσακλάνο, πραγματοποίησε το ετήσιο προσκύνημα του (επί 54 συναπτά έτη της αρχιερατικής ποιμαντορίας του) στην γενέτειρά του, τον Κοσμά Κυνουρίας. 

Ο Σεβασμιώτατος τέλεσε την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον ενοριακό ιερό ναό των Αγίων Αναργύρων του χωρίου Κοσμάς.

Κατά τη διάρκεια του Κοινωνικού, ο Μητροπολίτης Καρυστίας κ. Σεραφείμ κήρυξε τον εμπνευσμένο λόγο και ευχήθηκε προς όλους τους συμμετέχοντες πιστούς με τους οποίους συνομίλησε μετά το πέρας της Θείας Ευχαριστίας.

Το μεσημέρι της ιδίας ημέρας ο Σεβασμιώτατος κ. Σεραφείμ με την συνοδεία του επιστρέφει στην Κύμη.

Φωτογραφίες: Σταύρος Βογιατζής Παναγιώτα Γαλανού.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων