25/02/2024 25/02/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ τέλεσε στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κύμης την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, σήμερα με την ευκαιρία της ενάρξεως του Τριωδίου Συλλειτούργησαν οι Πανοσ. Αρχιμ. Νικόδημος Γιαννακόπουλος Γέροντας της Ιεράς Μονής και Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Τιμίου Προδρόμου Καρυών – Αχλαδερής,  π. Αντώνιος Αγγελόπουλος και ο Διάκονος...
25 Φεβρουαρίου, 2024 - 14:44
Τελευταία ενημέρωση: 25/02/2024 - 14:00

Ο Μητροπολίτης Καρυστίας στην Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κύμης

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Καρυστίας στην Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κύμης

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ τέλεσε στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κύμης την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, σήμερα με την ευκαιρία της ενάρξεως του Τριωδίου

Συλλειτούργησαν οι Πανοσ. Αρχιμ. Νικόδημος Γιαννακόπουλος Γέροντας της Ιεράς Μονής και Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Τιμίου Προδρόμου Καρυών – Αχλαδερής,  π. Αντώνιος Αγγελόπουλος και ο Διάκονος Στυλιανός Πεταχτής.

Κατά την διάρκεια του κοινωνικού ο Σεβασμιώτατος κ. Σεραφείμ ανέλυσε θεόπνευστα το περιεχόμενο της σημερινής ευαγγελικής περικοπής της Παραβολής του Τελώνου και Φαρισαίου.

Στην Θεία Ευχαριστία συμμετείχε η Ηγουμένη της Ιεράς Μονής Συγκλητική μοναχή μετά της μοναστικής αδελφότητος που απέδωσαν τους ύμνους.

  

Φωτογραφίες Γεώργιος Γκίκας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων