01/12/2023 01/12/2023 Ο Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ, συνοδευόμενος από τον Πρωτοσύγκελλο Πανοσ. Αρχιμανδρίτη Νικόδημο Πόγκα και τον Διάκονο Στυλιανό Πεταχτή, μετέβη στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Κύμης – Σχολή Πλοιάρχων όπου τέλεσε τον αγιασμό επι τη ενάρξει του νέου ακαδημαϊκού έτους και την υποδοχή των πρωτοετών Σπουδαστών της Σχολής. Μετά το πέρας της ακολουθίας του αγιασμού,...
01 Δεκεμβρίου, 2023 - 16:52
Τελευταία ενημέρωση: 01/12/2023 - 16:18

Ο Μητροπολίτης Καρυστίας στην Σχολή Εμποροπλοιάρχων Κύμης

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Καρυστίας στην Σχολή Εμποροπλοιάρχων Κύμης

Ο Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ, συνοδευόμενος από τον Πρωτοσύγκελλο Πανοσ. Αρχιμανδρίτη Νικόδημο Πόγκα και τον Διάκονο Στυλιανό Πεταχτή, μετέβη στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Κύμης – Σχολή Πλοιάρχων όπου τέλεσε τον αγιασμό επι τη ενάρξει του νέου ακαδημαϊκού έτους και την υποδοχή των πρωτοετών Σπουδαστών της Σχολής.

Μετά το πέρας της ακολουθίας του αγιασμού, ο Σεβασμιώτατος κ. Σεραφείμ απήυθυνε με τις πατρικές νουθεσίες και εόρτιες ευχές του εν όψει των επικείμενων εορτών προς τους παριστάμενους πρωτοετείς σπουδαστές της και προς όλους τους συμμετέχοντες.

Στην ακολουθία του αγιασμού παρέστησαν ο Διοικητής της Σχολής Εμποροπλοιάρχων Κύμης, οι Αξιωματικοί της Σχολής Εμποροπλοιάρχων, του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδος και Λιμεναρχείου Κύμης, καθώς επίσης τοπικοί φορείς, οι γονείς και οικείοι των σπουδαστών.

Τέλος μετά το πέρας του αγιασμού, ο Διοικητής της Σχολής στην ημερήσια αναφορά του ευχαρίστησε εν πρώτοις την Ιερά Μητρόπολη Καρυστίας και Σκύρου και ιδιαιτέρως τον Σεβασμιώτατο κ. Σεραφείμ για την πάντοτε πνευματική και πατρική στήριξή του προς αυτήν, και ακολούθως αναφέρθηκε με λόγους νουθετικούς και προτρεπτικούς προς τους σπουδαστές και τις σπουδάστριες.

 

 

Φωτογραφίες Σταματούλα Λεβέντη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων