24/12/2023 25/03/2024 Παρουσία πλήθους λαού πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 23 Δεκεμβρίου 2023 στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ στην πόλη του Αλιβερίου, η ορκωμοσία του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Κύμης – Αλιβερίου κ. Νικολάου Μπαράκου, καθώς και των εκλεγεισών και εκλεγέντων Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου. Της Τελετής της Ορκωμοσίας προέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρυστίας και...
24 Δεκεμβρίου, 2023 - 14:40
Τελευταία ενημέρωση: 25/03/2024 - 22:25

Ορκωμοσία Δημάρχου Κύμης-Αλιβερίου από τον Μητροπολίτη Καρυστίας

Διαδώστε:
Ορκωμοσία Δημάρχου Κύμης-Αλιβερίου από τον Μητροπολίτη Καρυστίας

Παρουσία πλήθους λαού πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 23 Δεκεμβρίου 2023 στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ στην πόλη του Αλιβερίου, η ορκωμοσία του νεοεκλεγέντος Δημάρχου ΚύμηςΑλιβερίου κ. Νικολάου Μπαράκου, καθώς και των εκλεγεισών και εκλεγέντων Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων του Δήμου ΚύμηςΑλιβερίου.

Της Τελετής της Ορκωμοσίας προέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ, πλαισιούμενος από τον Ιεροκήρυκα της Ιεράς Μητροπόλεως Πανοσ. Αρχιμανδρίτη Νικόδημο Τσιμόγιαννη προϊστάμενο ιερού ναού Αγίου Γεωργίου Αλιβερίου τον Πρωτοπρ Γεώργιο Γιαννούλη εφημέριο Αγίου Λουκά – Αλιβερίου και τον Διάκονο Στυλιανό Πεταχτή.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Σεραφείμ μετά την ορκωμοσία, συνεχάρη το νέο Δήμαρχο κ. Νικόλαο Μπαράκο και τους Δημοτικούς Συμβούλους απευθύνοντας τις πατρικές και εόρτιες ευχές του  και προς όλους τους συμμετέχοντες πιστούς που συμμετείχαν στην τελετή.

(Φωτογραφίες: Σταματούλα Λεβέντη)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων