27/08/2023 27/08/2023 Με λαμπρότητα εορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Φανουρίου στο ιερό παρεκκλήσι της Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Παναγίτσα) στον όρμο της Κακιάς Σκάλας Αλιβερίου. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το εσπέρας του Σαββάτου 26 Αυγούστου τελέσθηκε ο Πανηγυρικός Εσπερινός της εορτής με ιερουργό τον Πρωτοπρεσβύτερο Ευάγγελο Βογιατζή εφημέριο Αγίου Ιωάννου Αλιβερίου. Μετά το πέρας του πανηγυρικού...
27 Αυγούστου, 2023 - 8:31
Τελευταία ενημέρωση: 27/08/2023 - 8:38

Πανηγυρικός Εσπερινός Αγίου Φανουρίου στην Κακιά Σκάλα

Διαδώστε:
Πανηγυρικός Εσπερινός Αγίου Φανουρίου στην Κακιά Σκάλα

Με λαμπρότητα εορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Φανουρίου στο ιερό παρεκκλήσι της Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Παναγίτσα) στον όρμο της Κακιάς Σκάλας Αλιβερίου.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το εσπέρας του Σαββάτου 26 Αυγούστου τελέσθηκε ο Πανηγυρικός Εσπερινός της εορτής με ιερουργό τον Πρωτοπρεσβύτερο Ευάγγελο Βογιατζή εφημέριο Αγίου Ιωάννου Αλιβερίου.

Μετά το πέρας του πανηγυρικού εσπερινού εψάλει η ιερά παράκληση του Αγίου και εν συνεχεία η ευλόγηση των φανουροπιτών.

Την εορτή τίμησαν ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητος Αγίου Ιωάννου κ. Δημήτριος Λάμπρου ο Πρόεδρος των Πολιτιστικών Συλλόγων Ευβοίας κ. Αναστάσιος Δημητρίου και πλήθος πιστών απο την ευρύτερη περιοχή.

Τους ύμνους απέδωσαν οι Ιεροψάλτες Δημήτριος Πετρογιάννης ιερού ναού Αγίου Νικολάου Ερέτριας ο Αναγνώστης Αναστάσιος Ρέτσας ιερού ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Περιβολίων με την συμμετοχή και άλλων ιεροψαλτών.

Φωτογραφίες Αναστάσιος Μάστορης, Δημήτριος Πετρογιάννης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων